Düzce’nin yeni logosu meclisten geçti

Düzce’nin yeni logosu meclisten geçti

Düzce Belediyesinin yeni logosu meclisten geçti. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü sosyal medya hesabından destek verenlere teşekkür etti. 


 Düzce Belediyesi’nin yeni kurumsal kimliği olan sosyal bütünleşmeyi sağlayan, ortak değerlerin yansıtıldığı simgesi olan logo meclisten geçti. Dün akşam yapılan meclis toplantısında yeni logo meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Yapılan oylamada oy çokluğu ile logo meclisten geçti. 
 Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Altı aylık bir çalışma ile hazırlanan Düzce Belediyesi yeni ambleminin kabulü yönünde oy kullanan AK Parti Belediye Meclisi Grubumuza, MHP’li Meclis üyesi değerli kardeşlerim, Ayhan Cicu, Ayhan Seyyar, Hakan Çetin, Hüseyin Çiftçi, Ömer Ardahan’a canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni amblemimizde; Konur Alp Gazi, fethettiği, biz torunlarına yurt yaptığı bu topraklarda belediyemizin sembolü oldu. Konur Alp Gazi diyarı Düzce’ye hayırlı olsun” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.06.2021
15:46

SN BAŞKAN LOGO DEĞİŞİMİ GEREKSİZ BİR GÜN DEM VE TÜM BELEDİYEYE AİT BİRİMLERDE LOGO DEĞİŞİMİ İÇİN MASRAF DEMEKTİR. AYRICA HALKA DA SORMADINIZ. BELEDİYE MECLİSİNDE İKTİDAR PARTİLERİN OYU İLE KABUL EDİLDİ. SİZLERDEN SONRA BELEDİYE BAŞKANI TEKRAR LOGO DEĞİŞİMİ YAPARSA NE OLACAK . YAZ BOZ TAHTASI . SİZLER ...... SÜRE KADAR YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DEĞİŞTİRİLEMEZ DİYE KARAR ALABİLİYORMUSUNUZ ÖNEMLİ OLAN BU. YARIN BAŞKASI GELİR YAPILAN YIKILIR. YENİSİ YAPILIR. DEĞİŞMEZ GERÇEKLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,74
DÜZCELİ
8.06.2021
13:58

Size yazıklar olsun. Akçakoca'da sahilde bulunan heykellerden birisi de Konuralp gazının değilmi, hiç olmazsa o süiliyete benzer yapsaydınız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,08
Çok büyük iş yaptınız
8.06.2021
13:47

At varsa asalet vardır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,56
Hasan Hüseyin Kaya
8.06.2021
11:51

SİZİN VİZYONUNUZ BU KADAR İŞTE. YAPTIĞINIZ HİÇ BİR İŞİ BECEREMEDİĞİNİZ GİBİ ŞU LOGOYU BİLE BECEREMEDİNİZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,94
MOTORCU


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.