Faruk Darıyerli Sözünü Tuttu

Faruk Darıyerli Sözünü Tuttu

Faruk Darıyerli Sözünü Tuttu

Düzce polisi, atık kağıt toplayarak ailesini geçindiren Ramazan Dadak'a Valilik binası önündeki kavşakta ceza kesmiş, 3 tekerlekli motosikleti trafikten men etmişti.

Ehliyeti olmayan ve motorun zorunlu mali sorumluluk sigortası olmadığı gerekçesiyle ceza kesilen Dadak, polise gözyaşları içinde dil dökse de cezadan kurtulamamıştı. 

Türkiye'de gündem olan olay karşısında Düzce Pekintaş A.Ş Müdürü ve Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli, çaresiz babaya motosiklet sözünü verdi. 

Geçtiğimiz gün üstü kapalı ve kasalı olan elektrikli motosikleti babaya teslim eden Darıyerli, "İnşallah yağmurda çamurda daha rahat çalışarak ekmeğini kazanır. Bayram öncesi bir nevi bayram hediyesi olmuş oldu. Kardeşimiz güle güle kullansın" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.07.2021
09:33

Faruk beyi can ı yürekten kutluyorum. Diğer işveren ve durumu iyi olan büyüklerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,80
Halil İbrahim Güldal
18.07.2021
01:00

Belediye bu şekilde kagıt toplamayı yasaklıyor. Sen adama iş versene

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Faruk
17.07.2021
21:32

Toplumumuzun değerleri denilince ilk akla gelen isimlerdendir faruk kardeşim. Adamdır,insan sevdalısıdır,yardım severdir.gönlü ve kalbi güzel insandır. Bu garibin hayır ve duaları allah indinde değer görecektir inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
Murat batur
17.07.2021
19:30

Faruk Darıyerli Beye örnek davranışından dolayı kutluyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,34
Düzceli
17.07.2021
18:57

İŞTE BÖYLE OLMALIYIZ İNSANLARIMIZA BALIK VERMEK DEĞİL BALIK TUTMAYI ÖĞRETMELİYİZ BU KARDEŞİMİZ BU İŞİ YAPMAK İSTİYOR AMA ARACI YOK BU HAYIRSEVER KARDEŞİMİZ ÖN AYAK OLMUŞ BÖYLE BİR ARAÇ ALMIŞ BU KARDEŞİMİZE BU KARDEŞİMİZ EKMEĞİNİ KENDİ KAZANABİLEÇEK SEBEP OLANLARDAN ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN DURUMU İYİ OLANLAR BÖYLE KİMSELERİN ELLERİNDEN TUTMALIDIR Kİ YOKSULLUKLA MÜCADELE EDEBİLELİM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,03
selman sarıoğlu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.