Vali Cevdet Atay'ın Kurban Bayramı Mesajı

Vali Cevdet Atay'ın Kurban Bayramı Mesajı

Düzce Valisi Cevdet Atay Düzcelilerin Kurban Bayramını kutladı.

Vali Atay mesajında ;Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu, sevgi ve hoşgörünün ifadesi olan Kurban Bayramı münasebetiyle, hepinizi sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.

Bayramın manasına uygun olarak küskünlükleri ortadan kaldırmalı, hastalarımızı yalnız bırakmamalı, kimsesiz ve yardıma muhtaç kimselere dili, dini, ırkı, rengi ne olursa olsun imkânlarımız ölçüsünde maddi-manevi destek olmalıyız.
 
Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan, Trafikte hayata yol vermelerini, kemerlerini takmalarını ve trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini istirham ediyorum. 

Bayram ziyaretlerini mümkün olduğu kadar az kişiyle ve açık havada gerçekleştirelim. Covid-19 bulaş riskini azaltmak için tedbirlerimizi gevşetmeden, ziyaretlerimizi kısa tutalım.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bu vesileyle, İlimizde yaşanan taşkınlarda vatandaşlarımızın yaralarını hızlı bir şekilde sarmak için büyük bir özveriyle çalışan tüm kurum ve kuruşlarımıza, arazide yoğun mesai ortaya koyan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere Düzceli hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

 

Bu mübarek günlerin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.