Pusula Gazetesi 15 Yaşında

Pusula Gazetesi 15 Yaşında

Pusula Gazetesi 15 Yaşında

 

22 Ekim 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan Düzce Pusula Gazetesi 15. yaşına girdi.Düzce TV Ailesi olarak 15.yaşına giren Pusula Gazetesini yaptığı bağımsız yayıncılık anlayışı için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Pusula Gazetesi'nden yayınlanan yazıda ;  

Pusula, refiklerinden farklı yayıncılık anlayışı, siyasi haber ve yorumları, cemiyet haberleri, siyasi magazini, yükselen ve düşenler köşesinin yanı sıra köşe yazarlarıyla her zaman farklı bir kulvarda yer aldı.

Pusula, ilk kurulduğu günden itibaren ilkeli yayın çizgisini korudu.

Diğer medya organları gibi sözde “tarafsız” değiliz, aksine biz her zaman taraf olduk.

Demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, temel hak ve özgürlüklerden, düşünce ve ifade hürriyetinden ve elbette basın özgürlüğünden yana tarafız, böyle devam edeceğiz.

Ne iktidardan yanayız, ne de muhalefetten..

Geçmişten bu güne cemaat, tarikat, vakıf ve dernek adı altındaki oluşumlara hep mesafeli durduk, bu çizgimizi bunda sonra da korumakta kararlıyız.

Tek bir amacımız var; gazetecilik yapmak..

Makamı, sıfatı ya da konumu ne olursa olsun, halkın gerçekleri öğrenme hakkı adına yanlış yapanları eleştirmeye devam edeceğiz.

Bugüne kadar kimseye iftira atmadık, şantaj yapmadık, insanların şeref ve haysiyetiyle oynamadık.

Geride kalan 14 yılda bize her zaman destek olan okurlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkürü borç biliyoruz ifadelerinde bulunuldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.