Karabıyık Ve Bayram Ailesinin Mutlu Günü

Karabıyık Ve Bayram Ailesinin Mutlu Günü

Düzce’nin sevilen eski belediye başkanlarından İsmail Bayram’ın oğlu Avni Akın Bayram ve Sümeyye Karabıyık ömür boyu sürecek mutlulukları için ilk adımı attı.

Düzce’de görev yaptığı süre boyunca halkın büyük takdirini kazanan ve bugün bile sevgiyle ve saygıyla anılan İsmail Bayram’ın mutlu günü. Bayram’ın oğlu Avni Akın Bayram ve Sümeyye Karabıyık dünya evine girdi.

Konuralp’te bulunan Baykal Wedding Palace’de gerçekleştirilen nikah törenine Ankara Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, BITEXEN Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, BITEXEN Düzcespor Kulübü 2. Başkanı Zekeriya Korkmaz, ASSAN ASP Genel Koordinatörü ve BITEXEN Düzcespor Kulubü Başkan Vekili Erkan Seçkin, BITEXEN Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz ve çok sayıda siyasetçi ile birlikte genç çiftin sevenleri katıldı. 

Gerçekleştirilen nikah töreninde Avni Akın Bayram ve Sümeyye Karabıyık çiftinin nikah şahitliğini Ankara Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yaptı. Nikah töreninin ardından konuşan Şahin, genç çifte mutluluklar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.11.2021
19:58

Akp camiasında bu güne kadar ismail bayramdan daha fazla sevilen bir başka insan bulamazsınız.ben bir chp li olarak bu kardeşimizi hep saygıyla yadediyorum. Siyasette çıkar amaçlı olanlar size sesleniyorum.bugünün yarını da var.gelin ismail bayram'ı örnek alın.. genç evlileri tebrik ediyorum allah mesut etsin..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,04
Murat
21.11.2021
15:38

bunlar gibi değil adam gibi adam her sabah tüm esnafı dolaşarak işine giderdi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,28
adam gibi adam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.