Düzceliler Otobüs Kartlarını Değiştirmeye Devam Ediyor

Düzceliler Otobüs Kartlarını Değiştirmeye Devam Ediyor

Düzce Belediyesi’nde ulaşım hizmetleri yeni bir döneme girdi. Yeni dönemle birlikte otobüslerde kullanılan kartlarda değişti.

Kartını değiştirmek isteyen vatandaşlarda yeni ulaşım kartlarını almak için kart gişelerine başvurdu. Ancak talep yoğun olunca vatandaşlar, belediye tarafından konulan banklarda sıralarını beklediler. 


Düzce’de 3 Eylül’den itibaren belediye ulaşım hizmetlerinde yeni döneme girildi. Büyük otobüslerin yerini küçük otobüsler aldı. Yeni dönemde otobüslerde kullanılan kartlarda değişti. Eskiden kullanılan kartların yerine yeni dönemde ulaşım kartlar ile Düzceliler, belediyenin ulaşım hizmetlerinden faydalanacak. Eski kartların değişimi de belediye tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. 


Ancak Düzceliler, yeni kartlarını alabilmek ve eski kartlarıyla değiştirmek için kart gişeleri önünde kuyruklar oluşturdular. 65 Yaş için ayrı, indirimli kartlar için ayrı ve normal kartlar için ayrı gişelerin oluşturulduğu Düzce Belediyesi’nde 65 yaş kart değişim gişesinde ise yaşlı vatandaşlar için koltuklar konularak vatandaşların sırasını beklemesi sağlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.09.2020
23:23

rezillik ki ne rezi,llik...virüs zamanı vatandaşa böyle eziyet görülmemiştir.faruk özlüye akıl veren akılsızlar kimdir merak içindeyim.Vatandaş olarak artık sabrımız tükendi artık..cimerden topluca şikayet etmek gerekir.Dediğim dedik yaptığım oldu ...böyle yönetilemeyiz..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,13
ERAY


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.