2 yaşındaki çocuğuna tek başına bakıyor

2 yaşındaki çocuğuna tek başına bakıyor

Nusrettin Mahallesi’nde oturan Erdem Yener, çocuğu ile birlikte yaşam savaşı veriyor. Çocuğun annesi doğumdan hemen sonra evi terk ederken, baba Yener hayırseverlerden yardım bekliyor.

 Düzce’nin Nusrettin Mahallesinde oturan ve 2 yıldır tek başına çocuğuna bakmaya çalışan Erdem Yener, Ramazan ayında biçare kaldığını artık çocuğuna kıt kanaat bakmaya çalıştığını belirtti. Düzce TV olarak Yener ailesinin evine konuk olduk. 3 yıl önce eşi ile birlikte mutlu mesut bir hayat yaşayan Erdem Yener, eşinin hamile olmasının ardından baba olmanın sevincini yaşamaya başladı.

Bebek dünyaya gelmesinin ardından işlerine dört kolla çalışan baba Erdem Yener, çocuğu dünyaya geldiği gün karısı tarafından terk edildi.

Çocuğu ile birlikte baş başa kalan Yener, düğünlerde saz çalarak eve ekmek götürmeye çalışıyordu. Korona virüs salgını sonrasında düğünlere de gidemeyince eşyası olmayan evde çocuğuyla yaşam savaşı vermeye başladı. 2 yıldır tek başına çocuğuna bakmaya çalışan Erdem Yener, “Pandemiden önce düğünlere gidiyordum. Köy düğünlerinde saz çalıp para kazanıyordum.

Korona virüsten dolayı köylerde düğünler yapılamıyor ve bende para kazanamıyorum. 2 yaşındaki çocuğum ile birlikte yaşamaktayım. Annesi çocuğum doğduğu gün bizi terk etti. Düzceli vatandaşlarımızdan destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Nusrettin Mahallesi’nde ki evinde bir iki mutfak malzemesi ile 1 yer yatağı bulunan baba Düzceli hayırseverlerden destek bekliyor.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.04.2021
08:52

Telefon numarası yazın bari bı hayır sever insanlarımız çoktur ülkemizde arayıp yardım edecek olan olur muhakkak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,06
Duzceli
27.04.2021
01:34

Bu aileye nasıl ulaşabiliriz adres ya da iletişim bilgisi var mıdır?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,04
Sevilay Güler
26.04.2021
11:27

Nasıl yardım edebiliriz? bir ıban numarası falan verseydiniz keşke

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,04
hüseyin güler


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.