Öğrenciler Gazeteciler İçin Kamera Karşısına Geçti

Öğrenciler Gazeteciler İçin Kamera Karşısına Geçti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde evlerinde eğitim öğretime devam eden öğrenciler bu kez basın mensupları için kamera karşısına geçti. Düzce TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan videoda, “Bir satır haberle hayatlara umut olan gazetecilerimize saygıyla” ifadelerine yer verildi.

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrenciler, 10 Ocak Gazeteciler Günü için internet üzerinden kutlama programı hazırladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde eğitim öğretim hayatlarına devam eden öğrenciler, evlerinde kamera karşısına geçti. Düzce TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan videoda öğrenciler onurlu bir meslek olan ve demokrasi kültürünü yaşatan basın mensupları için düşünce ve dileklerini dile getirdiler.  

Hazırlanan kutlama mesajı klibinde öğrenciler, “TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri 10 Ocak’ta basın mensupları için kamera karşına geçti. Basın mensuplarının gününü kutlayan öğrenciler, Zor ve onurlu bir meslek olan, demokrasi kültürümüzü yaşatan, gazetecilerimize teşekkür ediyoruz. TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Bir satır haberle hayatlara umut olan gazetecilerimize saygıyla” ifadelerine yer verdiler.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.