Özlü Yeşiltepe Sakinleri İle Buluştu

Özlü Yeşiltepe Sakinleri İle Buluştu

Özlü Yeşiltepe Sakinleri İle Buluştu

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Yeşiltepe sakinleriyle buluşmasında, Düzcelilere yönelik atıfta bulunanlara karşı, “3 proje yazamayacak adamlar, Düzce’yi uyandırmaya geldim diyor. Bre gafil; Düzceliler uyuyor mu? Düzceliler kadar akıllı, uyanık, zeki bir başka toplum yoktur. Sen kimi uyandıracaksın?” dedi.
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimleri doğrultusunda şehrin tüm paydaşlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Mahalle gezilerini sıklaştıran ve yoğun tempoda saha gezilerini sürdüren Başkan Özlü’nün son durağı Bahçeşehir bölgesi Yeşiltepe Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle buluşmasında Başkan Özlü’ye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman’ın yanı sıra meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.


Kurulan çadırda Yeşiltepe’lilerle buluşan Özlü, bugüne kadar çok sayıda mahallede toplantı yaptıklarını, bu toplantılarla hasbihal ettiklerini, mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyerek bir bakıma halleştiklerini söyledi. 


“BÖLGENİN DEĞERİNİ ARTIRICI HİZMETLER SUNUYORUZ”
5 yıl önce aday olduğunda aklına ne koyduysa, neyi yapmayı hayal ettiyse hepsini yaptığını kaydeden Özlü, “İddialı konuşuyorum. Bunlardan başlayıp devam ettiklerimiz de var. Ama neyi söylediysem yaptım” dedi. Bahçeşehir sakinlerinin taleplerini de 5 yıllık süreçte yerine getirdiğini ifade eden Özlü, “Bahçeşehirliler istisnasız olarak yılda bir defa güreş müsabakasında kullanılacak güreş sahasının tribünlerinin kaldırılmasını istediler. Zarar vermeden onu Şıralık’a taşıdık. Düzcespor’un da kullandığı şehir stadımızın bazı tribünlerinde kullandık. Mevcut alanı da etkinlik alanına dönüştürdük ve yaz sineması gibi etkinlikler düzenledik” diye konuştu.
Özlü, Bahçeşehir’in çok güzel bir bölge olduğuna atıfta bulunarak, şunları söyledi; “Mimarisi, yeşil alanları, geniş caddeleriyle çok güzel bir yer. Buranın hak ettiği değeri bulamadığı kanaatindeyim. Ne yapalım diye düşündüğümde bir şirket kuralım ve bölgenin değerini arttırıcı hizmetler verelim dedik. Bahçeşehir Site Yönetim Şirketi eliyle hizmet sunuyoruz.“

“KAVGA İLE İŞİM OLMAZ”
Yaklaşık 5 yıldır başkanlık yaptığına değinen Özlü, “Ben günde 16 saat çalışıyorum. Tam zamanlı başkanlık yapıyorum. Hiç kimse ile kavgam yok. Siyasette kavgalar olur. 5 yıldır buradayım, inanın kimseyle kavga etmedim, bundan sonra da niyetim yok. Ben işimi yapacağım, sizlere anlatacağım. Takdir sizin. Mottomuz; işin özü çalışmak. Kavga ile işim olmaz” dedi.

 

 “AZ LAF, ÇOK İŞ”
Başkan Özlü, konuşmasının devamında şunları dile getirdi; “Bir kitap hazırladık. Bu kitap çok sade hazırlandı. Az laf, çok iş. Sadece resim ve isim var. Bu kitabı 6 ayda hazırladım. Yaptıklarımızı yazdık, yapmakta olduklarımızı yazdık. Sevgili kardeşlerim; bir şehrin içme suyu alt yapısının tamamını değiştirmeyi hiçbir başkan göze alamaz. Ancak, bir sonraki seçimi hesap etmeyen, seçimin hesabını yapmayan adamlar yapabilir. Bunları yapmak her yiğidin harcı değil. Güçlü olmanız, Ankara’da itibarınızın olması lazım. Lafla peynir gemisi yürümez. Ben proje yönetim uzmanıyım. Savunma sanayi, İHA yapıyor, SİHA yapıyor, tank yapıyor, top yapıyor, çok sayıda proje yapıyor. Bu projelerin tamamında çalıştım. Proje yapma konusunda hiç kimse bizimle aşık atamaz. Bu kitapta yazdığımız 100 proje Düzce’yi önümüzdeki dönemde çağ atlatacak projelerdir.”

“SEN KİMİ UYANDIRACAKSIN?”
31 Mart seçimlerine çok az bir zamanın kaldığına dikkati çeken Özlü, “Sandığa gideceğiz hep beraber. Eskiler vebalden bahsederler. Gerçekten oy vermenin vebali var. Oy vermekle Düzce’nin gelecek 5 yılını kimlerin yöneteceğine karar veriyoruz. 5 yılı boşa mı geçsin? Dolu dolu projelerle mi geçsin. Buna karar veriyoruz. Düzce’de 5 yılda neler olup olmayacağına siz karar vereceksiniz. Bunun vebali oy verenlerin. Bir adam önce insan olur, ondan sonra Trabzonlu, Rizeli, Artvin’lidir. Önce insan olmak, haram helal bilmek, işinin erbabı olmak lazım. Nereden geldiğimize değil, liyakata bakacağız. 3 proje yazamayacak adamlar, Düzce’yi uyandırmaya geldim diyor. Bre gafil; Düzceliler uyuyor mu? Bir söz var, ‘şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söyler’. Düzceliler kadar akıllı, uyanık, zeki bir başka toplum yoktur. Sen kimi uyandıracaksın?” diye konuştu.

 

“SİZLERDEN YETKİ İSTİYORUZ”
“Devlet yönetimi, kamu hizmeti ciddi bir iştir. Bunlara uymak için bilmek gerekir. Bilmeyen hata yapar, suç işler” cümleleriyle konuşmasına devam eden Özlü, “Sizlerden rica ediyorum; 31 Mart’ta bu kardeşinizi hatırlayın. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bana bir görev verildi ve ben tam zamanlı işimin başındayım. Sizlerden destek istiyoruz, yetki istiyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.03.2024
01:16

Senin yaptıklarını bunca yıl düzcede başkanlık yapanlar yapamadı yada yapmadı, aklıyla ve imanen kalbiyle hareket eden elbette senin yaptıklarını inkar edemez, görmezden gelemez, bu seçim partilerin üstündedir, kişilerin kendisini seçeceğiz onun içinde akıl, mantıkla ve iman gücüyle seçim yapmalıyız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,06
Daldan dala konanlara selam bile verilmez


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.