Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor ile Pekintaş arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması imza törenine katıldı. Tüm Düzcelilere takıma sahip çıkma çağrısında bulunan Başkan Özlü, “Düzcespor sadece bir şirketin ya da kişinin değil, bütün Düzcelilerin takımıdır. Herkes gücü oranında takıma destek olmalıdır” dedi.
Düzcespor ile Pekintaş arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması Düzcespor Tesisleri’nde imzalandı. Törene Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saygun, Schmid Pekintaş Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Olcay, Yönetim Kurulu Üyesi Defne Olcay ve kulüp yöneticileri katıldı.
BAŞKAN ÖZLÜ: PEKİNTAŞ’A ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
Törende konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Pekintaş’ın desteğinin çok değerli olduğunu vurgulayarak, Düzcespor’un sadece bir kişinin ya da şirketin değil, tüm Düzcelilerin takımı olduğunu söyledi. Başkan Özlü şöyle konuştu: “Pekintaş 1965’ten beri Düzce’de iş yapan, Düzce ve Türkiye ekonomisine katkı sunan bir değerli şirketimiz. Pekintaş’ın katkısı elbette çok önemli ve biz Pekintaş’a şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak Düzcespor bütün Düzcelilerin. Bütün Düzceliler gücü oranında Düzcespor’a destek olmalılar.
Geçenlerde bir sosyal medya paylaşımı yapmıştım ve özellikle İstanbul orjinli Düzce’de iş yapan şirketlerimizden Düzce’ye katkı sunmalarını, sosyal sorumluluk projelerini sahiplenmelerini talep etmiştim. Bunun en güzel örneklerinden birisi Pekintaş ve Özhan Bey’dir. Özhan Bey sadece Düzcespor’a destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda Düzce’nin eğitim yatırımlarına da önemli katkılar sunuyor. İnşallah çok yakında Pekintaş’ın inşa ettiği bir okulun açılışına katılacağız.
Kıymetli kardeşimiz, bizim de başkan yardımcımız Mehmet Bey’e de çok teşekkür ediyoruz. Sağolsun elinden gelen gayreti gösteriyor. Mehmet Bey’i destekliyoruz ve 412 bin Düzceli’nin destelemesini istiyoruz. Bu güzel toplantı vesilesiyle Düzcespor’a başarılar diliyorum.”
ÖZHAN OLCAY: DÜZCESPOR BİZİM İÇİN GÖNÜL BAĞI VE BİR SEVDA
Schmid Pekintaş Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Olcay ise, Pekintaş’ın 1965’ten bu yana Düzce’de faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, “Bizim Düzcespor ile olan ilişkimiz hiçbir zaman bir sponsorluk ilişkisi olmadı ve olmayacak. Bu bir gönül bağı, bu bir sevda, beraber yol yürüme ve yoldaşlıktan ibaret. İyi günde ve kötü günde, zorlukta ve kolaylıkta, üzüntüde ve sevinçte. Düzcespor kendi bulunduğu ligin daha üstünde bir algıyı ve daha büyük bir tutkuyu temsil ediyor diye düşünüyorum. İnşallah bunun nasip olacağına da canı gönülden inanıyorum. Biz Pekintaş Holding olarak Düzce’deyiz, Düzce’de kalıcıyız. Sizlerin bu teveccühüne, Düzce halkının markamıza olan sevgisine layık olmak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da elimizden geleni yapacağımızdan herkes emin olabilir. Sevdamıza, kırmızı-lacivertimize, Düzce’nin gözbebeği olan Düzcespor’umuza, sporcularımıza, teknik ekibimize, taraftarlarımıza, sakatlıklardan uzak, başarılarla dolu ve hepimizin yüreğine su serpeceği neticelerden bezenmiş bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.
Defne Olcay da, Düzcespor’a desteklerinin yalnızca sponsorluktan ibaret olmadığını belirterek, “Bu yolculukta Düzcespor’un yanında olmak spora, Düzce’mize, ülkemize olan bağlılığımızın en büyük göstergesi. Bu vesileyle önce Sayın Bakanım Faruk Özlü olmak üzere, başkanım Mehmet Saygun’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine, teknik ekibimize ve sporculara çok teşekkür ediyorum. Kırmızı-lacivertli formamız inşallah 2025-2026 sezonunda nice üstün başarılara imza atar” dedi.
Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmesi imzalandı.