Karayolları trafiği felç etti

Düzce-Akçakoca yolunda karayolları ekiplerince geçtiğimiz haftalarda başlatılan asfalt çalışması sebebi ile trafik adeta felç oldu. Akçakoca’ya gidiş şeridi tamamlanırken, Düzce’ye geliş şeridinin ise 2-3 hafta içerisinde bitmesi bekleniyor. 


Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, yaz boyu Düzce’de herhangi bir asfaltlama çalışması yapmazken, son bahar aylarına girilmesinin ardından asfaltlama çalışmasına başlaması trafiği adeta felç etti. İlk olarak Çoban’dan Akçakoca istikametini asfaltlamaya başlayan ekipler yaklaşık 2 haftalık çalışmanın ardından yolu trafiğe açtı. Aradan 2 gün geçmesinin ardından Akçakoca’dan Düzce istikametine yol trafiğe kapatılarak sağanak yağışa rağmen asfalt kazıma çalışmalarına başladı. Yaz boyunca herhangi bir çalışma yapmayarak asfaltlama yapmayan Karayolları’nın yağışa rağmen yolu trafiğe kapatıp asfalt kazımaya başlaması trafiği adeta felç etti. Vatandaşlar karayollarının Düzce’yi önemsemediğini trafiği tamamen kilitlediğini düşünüyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.09.2021
12:27

Koskoca yaz hiç nir iş yapma… okullar açılınca gösteriş yap.. trafiğe açtıkları kısımlarda yeni asfalttan eski ksımlara geçerken olan kot farkı yüzüne araçların altı sürtüp hasar görüyor… Şu canım Düzce de hiç mi bir iş doğru yapılmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,08
Ufuk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.