Düzce Üniversitesi İle Pharmıum Sağlık Hizmetleri Arasında İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Düzce Üniversitesi İle Pharmıum Sağlık Hizmetleri Arasında İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Düzce Üniversitesi ile Pharmıum Sağlık Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında çeşitli konuları kapsayan iş birliği sözleşmesi imzalandı.

İş birliği sözleşmesi ile Ülkemizin ihtiyacı olan ve ayrıca ihracat potansiyeli bulunan tanı kitlerinin üretilebilmesi için, ortak Ar-Ge ve Ür-Ge projelerinin gerçekleştirilmesi, tarafların sahip olduğu laboratuvar imkânlarının ortak kullanımının sağlanması ve sektörde karşılaşılan sorunlara bilimsel çözüm yolları bulunması amaçlanıyor.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleşen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Kaya, Pharmıum Sağlık Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Ömer Çalıkuşu katıldı.

İş birliği sözleşmesini Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Pharmıum Sağlık Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. adına Ömer Çalıkuşu imzaladı.

Sözleşme; bilimsel veya teknolojik araştırma projelerini, makale ve bildiri çalışmalarını, Düzce Üniversitesi ile firma arasında yapılacak rutin deneyleri, öğretim elemanlarının ilgili firmada yapacakları danışmanlık faaliyetlerini, karşılıklı seminer, konferans ve tanıtım etkinliklerine yönelik iş birliği konularını kapsıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.