Yeni Sanayi Sitesinin İhalesi Yapıldı

Toplu Konut İdaresi ve Düzce Belediyesi işbirliğinde Beslanbey Mahallesi’nde yeni yapılacak olan yeni sanayinin ihalesi TOKi tarafından yapıldı. Çalışmalar önümüzdeki günlerde yer teslimi ile başlayacak. 


Düzce Belediyesi yeni sanayi sitesi için anlaştığı Toplu Konut İdaresi(TOKi) ile çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda ihale tarihi belli olan Yeni Sanayi sitesinin ihalesi TOKi tarafından yapıldı. İhaleye katılan firmalar arasından bir firma ihaleyi kazandı. Önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılarak Düzce’nin yeni sanayi sitesi inşaa edilecek. Konu ile ilgili olarak TOKi’den yapılan açıklamada; “ Şehirlerimize modern ve güvenilir sanayi siteleri kazandırmaya devam ediyoruz. Düzce Merkez Beslanbey Mahallesi'nde yapacağımız Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi bugün yapıldı. Yeni sanayi sitesi projemizde 266 iş yeri olacak” ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.10.2021
14:21

yer şeçimleri yanlış bundan 40 sene önce küçük sanayi sitesi şehrin dışındaydı şimdi içiçe yarin yine böyle ortada kalaçak ve buralardan da kaldırılmak isteneçek şehri yayalım dediniz kuzeye yoğun bir yerleşim oldu oysa ki cilimli ve yığılca fayları buralara yakın buralar küçük melen ve hasanlar barajı havzası 60 sene evvel yaşanmış sel felaketleri mevcut umarım biz yanılırız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,65
selman sarıoğlu
11.10.2021
14:34

Firmanın ismini niye vermiyorsunuz...Şeffaf olun korkmayın elinizden almazlar...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,71
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.