İYİ Parti Düzce Teşkilatları sel ile alakalı çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti Düzce Teşkilatları sel ile alakalı çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti Düzce Teşkilatları sel ile alakalı çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti Düzce Teşkilatları sel felaketinin başladığı günden itibaren sel bölgelerini ziyaret etmeye, mağdur vatandaşların yanında olmaya ve destek vermeye devam ediyor.

 Teşkilat son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel’in sel bölgelerini ve mağdur vatandaşları ziyaret edip, vatandaşlar ile bir araya gelmesiyle çalışmalarını sürdürdü. 
Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, ‘’Öncelikle kadın üyelerimiz ile bir araya gelip istişare ederek başlattığımız ziyaretimiz sel çalışmaları esnasında kaybolan kardeşimizin ailesini ve Beyköy Beldemiz ve Uğur Köyü  başta olmak üzere sel bölgelerini ziyaret ederek devam etti. Tüm Düzcelilere geçmiş olsun diyor. Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in desteklerini iletiyorum. İYİ Parti Düzcelilerin yanındadır. Yetkililere de iletildiği üzere herhangi bir ihtiyaç oluşması durumunda da Düzcelilere destek vermeye hazırdır. ’’dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise ‘’ Afetin ilk gününden beri sahada olan ve hemşehrilerimiz ile bir arada olan Düzce İYİ Parti Teşkilatları Genel Merkezimizin desteğimizin desteği için Genel Başkanımız Başta olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür etmektedir. Her zaman olduğu gibi sahada ve Düzcelilerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.07.2022
18:00

iyi parti her zaman halkın yanında oluyor. ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Allah razı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,00
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.