İYİ Parti Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Kadın  Politikaları Başkanlığı  tarafından düzenlenen “Kapı Çal Gönül Al” Projesi çerçevesinde  İyi Partili kadınlar Konuralp bölgesinde ev ziyaretlerine devam etti.

Vatandaşlarla sohbet eden, onların istek ve taleplerini dinleyen kadınlar,  İyi Parti’nin projelerini vatandaşlara anlatıyor.  İYİ Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Ersoy “Vatandaşlarımıza partimizin politikalarını, Genel Başkanımızın ifadelerini anlatıyor başta hukuk, adalet olmak üzere hemşehrilerimizin talep ve şikayetlerini dinliyoruz . Pahalılık dillerden düşmüyor temel ihtiyaçlarımızın bile karşılamadığı dönemlerden geçiyoruz. Artık bu ülkede bir şeylerin değişmesi gerekiyor” dedi. 
 

Ersoy “ İyi parti Düzce Kadın Politikaları Başkanlığı olarak partimizi ve liderimizi anlatmaya, projelerimiz ile ilgili halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Önce Düzce ‘de sonra da Türkiye’de İYİ günler çok yakın” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.11.2022
21:15

Üç kapı gezip üç broşür bırakmayla iktidar olacaklar mışşş... Önce il ve ilçe yönetiminde ki sıkıntıları çözün. Yöneticileriniz dışarıda anlatıyor.... Allooooo ordamısınız.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,37
Furkan T.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.