Polisten Mesire Alanında Gece Denetimi

Polisten Mesire Alanında Gece Denetimi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde ki bulunan mesire alanları, sokak ve caddelerde gece saatlerinde polis ve jandarma ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi.


Kaynaşlı Kaymakamı Ali Açıkgöz'ün talimatları sonrasında ilçede bulunan mesire alanları, sokak ve caddelerde gece saatlerinde denetimler sıklaştırıldı. Özellikle alkol kullanımının yasaklandığı Gırgın Çayırı Mesire alanında gece saatlerinde denet gerçekleştirildi. Bu çerçevede Kaynaşlı’daki gençleri her türlü kötü alışkanlıktan korumayı amaçladıklarını ifade eden Kaymakam Ali Açıkgöz: “Anayasamızın 58. maddesi bizlere ‘Gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak için gerekli tedbirleri almak’ gibi bir vazife yüklüyor. Bunun için ilçemizdeki gençlerimizi korumak, ailelerin huzur içerisinde saat kaç olursa olsun mesire alanlarımızdan faydalanmalarını temin etmek için tüm gücümüzle gayret edeceğiz” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.10.2023
12:02

Tüm ilçelerde bu denetimlerin yapılması gerekli, her yerde alkol ve uyuşturucu alıp taşkınlık yapanlar var ancak mücadeleyi sadece haber sayfalarında ve lafta görüyoruz. Aileler en başta suçlu olanlardır, benim çocuğum yapmaz diye bir şey yok, herkes iyi takip etmeli hemde daha ilkokul çağlarından başlayarak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,78
Aileler küçük yaştan takibi bırakmamalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.