Birol Şahin'den Olimpiyat Kavşağı Tepkisi

Birol Şahin'den Olimpiyat Kavşağı Tepkisi

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin Olimpiyat Kavşağını isminin yangından mal kaçırırcasına değiştirmesine tepki gösterdi.

Başkan Şahin sosyal medyada yaptığı açıklamada ;1952 Dünya ve olimpiyat şampiyonu Hamit Kaplan, Düzce'de işlettiği tesisin adını OLİMPİYAT koyar. Bu tesis ünlülerin uğrak yeri olur ve Düzce'nin tanıtımına büyük katkı sağlar.. Tesisin önündeki kavşak ta yarım asırdan fazla Olimpiyat Kavşağı olarak anılır.. Faruk efendi bu kavşağın adını değiştirmiş.!!! Bu kavşağın adını değiştirmek, Olimpiyat Şampiyonu Hamit Kaplan'a ve Düzcelilere saygısızlıktır... Sen ne kadar değiştirirsen değiştir, DÜZCELİLER bu kavşağın adını OLİMPİYAT KAVŞAĞI olarak tescillendirmiştir, ve öyle kalacaktır ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.11.2021
20:01

70 sene önce bir işletmenin ismi verilmiş, bugün başka bir işletmenin ismi veriliyor. düzcedeki araç trafiği mahvoldu 2 adımlık yere 40 tur atarak gidiyoruz. birol efendi hayırlı bir işe yaramak istiyorsa bunları gündem yapsın. gereksiz bir romantizm bu başka birşey değil.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,25
rigor mortis
2.11.2021
14:53

Helal olsun adamsın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,73
Aydın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.