Bolu Dağı'nda trafik durdu

Bolu Dağı'nda trafik durdu

Tam kapanma öncesinde memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar Bolu Dağı'nı kullandı. Güzergah üzerinde trafik tamamen durdu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam kapanma açıklamasının ardından 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında memleketlerinde olmak isteyen vatandaşlar İstanbul'dan çıkmaya başladı. Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı'nda da bu vatandaşlar tarafından yoğunluk oluştu.

Aralıklarla ilerleyen trafik meydana gelen kazalar sonrasında tamamen durdu. TEM otoyolunda da aynı görüntüler oluşurken, durmak istemeyen vatandaşlar D-100'ü kullanınca kuyruk 15 kilometreye kadar çıktı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.05.2021
17:00

Iyi de arkadaş tam kısıtlama diye bir olay geliştiriliyor ama 2 3 gün sonra başlayacak millet bundan faydalanıp cik ıstanbuldan git tatile cik ankaradan git memlekete yay virüsü yani tam kapan ma olduda noldu millet erkenden bayramlasmaya gezmeye tatile gitti

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,87
Tufan karagöz
29.04.2021
17:03

bu ne sindi arkads otrn evinzde diyalr yayin anasini satim tum turkiyeye virusu oh sindi arts yayilmaya dewamke istanbldan ozllikle

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,57
ozcan alkaya


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.