Evde oturan kurt ailesi canlarını zor kurtardı

Evde oturan kurt ailesi canlarını zor kurtardı

Düzce’de sağanak yağış ile birlikte bir çok noktada taşkın ile birlikte bir çok evi su bastı. Bir aile aniden gelen sular ile canlarını zor kurtardı. 
  Afad tarafından Düzce’de meydana gelebilecek olası sel afetine karşılık uyarılar bir yandan yapılmaya devam edilirken, bie yandan da etkili olan sağanak yağış şehirde taşkınlar oluşturdu. Özellikle Üçköprü, Doğanlı, Sarıçökek, Muncurlu, Günbaşı, Esmahanım, Dilaver, Yazlık, Yeşilova köylerinde menfezlerin tıkanması sebebi ile taşkınlar meydana geldi. İl Özel İdaresi ekiplerinin hızlı müdahalesi ile birlikte taşkınlar önlenirken, Üçköprü köyünde bir çok evi su bastı. 

  Canlarını zor kurtardılar
  Üçköprü köyünde sağanak yağış sebebi ile evlerinde bulunan Kurt ailesi, taşkın sonrasında evlerine bir anda su basmaya başladı. Ne olduğunu anlayamayan aile apar topar evden çıkarak canlarını zor kurtardı. Yağışın durmasının ardından eve giren Kurt Ailesi, eşyalarının büyük bir kısmının zarar gördüğü evde Edanur Kurt, “ Evde oturuyorduk. Bir anda evin içi su dolmaya başladı. Evin içerisi ve eşyalar çok kötü oldu. Yardım çağırdık ama gelmediler. Geç oldu biraz bütün eşyalarımız gitti. Bekliyoruz. Eşyalar hep mahfoldu. Herşey bitti gitti. Evin içine kum torbaları ile su gelmesin diye engel yapmaya çalıştık ama oda bir sonuç çıkaramadı maalesef. Yapabilecek hiç bir şey yok” şeklinde konuştu. 
  
  Evin büyük bir kısmını su basarken, ardiye kısmında bulunan civcivleri fark eden Edanur Kurt, civcivleri de bulunduğu yerden kurtardı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.