Adaylıklarını Açıkladılar

Adaylıklarını Açıkladılar

Birol Şahin ve Mehmet Kütükoğlu açıklanan ilk adaylar oldu.

Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adaylarını Genel Merkez’de yapılan muhteşem törenle tanıttı. Törende Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Boğaziçi Belediye Başkan adayı ise Mehmet Kütük oldu. Belediye başkan adaylarının rozetlerini ise Yeniden Refah Partisi Genel başkanı Fatih Erbakan taktı.

Yerel seçimlere yaklaşık 4 buçuk ay kala Yeniden Refah Partisi’nde aday tanıtımı Genel Merkez’de Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapıldı.

Aday Tanıtım toplantısında 100 belediye başkan adayı tanıtılırken Düzce’den Kaynaşlı İlçesi aday olarak Birol Şahin, Boğaziçi Belde Belediye başkan adayı olarak Mehmet Kütükoğlu’da basına ve Türkiye’ye tanıtıldı. İl Başkanı Musa Peltek ve Kaynaşlı İlçe Başkanı Çetin Yaman’da katıldı.

Yapılan aday tanıtım toplantısı ile Düzce’nin ilk belediye başkan adaylarının da tanıtımı yapılırken Yeniden Refah Partisi’nde Birol Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkanları arasında yerini aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.11.2023
16:01

Allah aşkına başka adayınız yokmu yeniden refah partisine kendisini kaynasli halkına hizmetleriyle gösteren başkan istiyorum ben vatandaş olarak hiç birsey görmedik kaynaslida evli olmasam Allah kuran aşkına bu kaynaslidan giderim kocaman bir hiçlik kocaman bir 0 hizmet kaynaşli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,69
Kaynaşli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.