Kaynaşlı Belediyesi'ne Yeni Araç Alındı

Kaynaşlı Belediyesi'ne Yeni Araç Alındı

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede bir kamyon daha alınarak belediyeye kazandırıldı.

Kaynaşlı Belediyesi araç filosunda güçlendirme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Daha önce bir çok aracın alarak ilçe faaliyetlerine kullanılan araca bu sefer kamyon eklendi. Belediye Başkanı Birol Şahin, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Güçlü Belediye, güçlü hizmet. Kaynaşlımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyor, araç filomuzu her geçen gün büyütüyoruz. Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Askam AS 950 TS Model Kamyonu araç filomuza ekledik. Kaynaşlımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.03.2023
21:43

Gerçekten gönülden çalışan başkanlara ve diğer siyasilerden Allah razı olsun, tebrikler. Bizim gölyaka belediye başkanı da eksik araç parkını genişleteceğine, sokakları temizleyen araç şoförü olmadığı için aylardır sokaklar temizlenmiyor o araca bir şoför bulacağına sadece reklam olsun diye jandarmanın orada 100 m kare lik komik bir yeri park alanı yapmaya çalışıyor, bir çok yerde çamurdan yürünmüyorken bunlar sadece birer örnek diğer gereksiz yaptıklarını yazmaya gerek yok, gölyakayı bir gün gelin gezin belediyenin rezillik ve boş işlerini görün derim. Onun için kaynaşlı Belediyesi'nin bu yaptığı bizimkine göre çok büyük başarılı bir iş tebrikler sayın başkana.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,80
Çalışana helal olsun.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.