Düzceli Cem Gelinoğlu'nun Filmi 3 Aralık'ta Gösterimde

Düzceli Cem Gelinoğlu'nun Filmi 3 Aralık'ta Gösterimde

Düzce’li senarist, sinema ve tiyatro sanatçısı Cem Gelinoğlu’nun başrolünü oynadığı “Aykut Enişte 2” filmi 3 Aralık 2021 Cuma günü beyazperdede izleyicisi ile buluşuyor.

Senaryosunu Cem Gelinoğlu ve Giray Altıok’un yazdığı “Aykut Enişte” serisinin ilk filmi sinema severler tarafından büyük ilgi görmüştü. 2019 yılının en fazla izlenen 5. filmi olma başarısı yakalayan Aykut Enişte filminin başarısı sonrasında serinin  2. filmi 2020 yılında çekilmiş, pandemi nedeniyle vizyona girememişti.

YİNE AYNI KADRO

Serinin  2. Filminin senaryosu ilkinde olduğu gibi yine Cem Gelinoğlu ve Giray Altıok tarafından yazıldı. Onur Bilgetay’ın yönettiği filmin başrolünde Cem Gelinoğlu var. Filmde Melis Babadağ, Müfit Kayacan, Lale Başar, Hakan Yılmaz, Selin Domaç, Metin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ali İpin, Ali Çelik ve Oğuz Kara rol alıyor. Yapımcılığı BKM tarafından yapılan Aykut Enişte 2 filminin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Cem Gelinoğlu’nun daha önceki filmlerinde olduğu gibi yine filmin galasını Düzce’de yapması bekleniyor.

FİLMİN KISA ÖZETİ

Aykut Enişte 2, sevdiği kadınla evlilik arifesindeyken kendisini türlü olayların içinde bulan Aykut’un hikayesini konu ediyor. Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah’ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip, Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak beklenmedik bir durum tüm planların alt üst olmasına neden olur. Ailenin eski eniştesi olan Talat’ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması, tüm işleri karıştırır. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek midir?

CEM GELİNOĞLU KİMDİR ?

1983 yılında Düzce’de dünyaya gelen Cem Gelinoğlu orta okul ve lise hayatını Düzce’de geçirdi. . Sosyal Medya üzerinden Vine sayfası açan ve videolar paylaşan Cem Gelinoğlu kısa sürede en sevilen karakter oldu. İzlenme rekorları kıran Cem Gelinoğlu takipçilerinden aldığı destek ile Ali Kundilli filmini yazdı ve oynadı. Düzce Ticaret Lisesi öğrencisi olduğu dönemlerde Düzce Kültür Tiyatrosunda 3 oyun oynayan Cem Gelinoğlu Ali Kundilli 1 ve 2. Filminin ardından Yok Artık 2, Şansımı ı Seveyim ve son alarak Aykut Enişte  1 ve 2 filmlerinde başrol oynadı. Cem Gelinoğlu tüm filmlerinin galasını Düzce’de yapmıştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.11.2021
15:18

Düzce den cem gelinoğlu gibi iyi bir oyuncu ve yazar çıktığı için çok mutluyuz ve gururluyuz bir düzceli olarak kendisine şukranlarımızı sunuyoruz başarılar diliyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,16
Serkan ak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.