Yönetim Kurulu istişarede buluştu

MHP Düzce İl Yönetim Kurulu istişare kahvaltısında bir araya geldi. İstişare toplantısında konuşan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu belli çevreler tarafından yapılan MHP Düzce’de 3. parti açıklamaları gerçeği yansıtmıyor. Açıklamayı yapanlar Milletvekilimize, belediye başkanlarımıza ve belediye meclisi koltuk sayımıza baksınlar” dedi.

Milliyetçi Hareket Parti Düzce İl Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Milletvekili Ümit Yılmaz ile Kadın Kolları Başkanı Zahide Taşhan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.

Toplantı öncesinde kameraların karşısına geçen Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Kadın Kolları Başkanı Zahide Taşhan açıklamalar yaptılar.

 

Yılmaz; “2019 çok çalıştık, çok yorulduk”

Toplantıda konuşan Milletvekili Ümit Yılmaz, 2019 yılının değerlendirmesini yaparak eksik yapılanları masaya yatıracaklarını dile getirerek; “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla 2019 yılının bir değerlendirmesini yapacağız. Bu nedenle İl yönetimindeki arkadaşlarımızla bir araya geldik. Neleri eksik, neleri doğru yaptığımıza bakacağız. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve Kadın Kolları olmak üzere bir araya geldik. Teşkilatımızla sürekli görüşmelerimiz ve istişarelerimiz devam ediyor. Bu arada geçen yılın değerlendirilmesini yapacağız. Neleri eksik yaptık, neleri doğru yaptık gibi. Eksiklerimizi giderebilmek için arkadaşlarla bir araya geldik. Sürekli olarak arkadaşlar sahadaki çalışılmalarına devam ediyor. 2019 yılı gerçekten çok yoğun bir program vardı. Yoğun bir çalışma dönemi oldu. Özellikle ilk yarısı çok yoğundu Cumayeri’nde Akçakoca’da gerçekleşen sel felaketi için elimizden geleni yaptık o süreçte bizi çok yordu. 2019 yılı ekonomik sıkıntılardan dolayı biraz zor geçti. 2020 yılında ülke olarak 2. yarısında düzeleceğini düşünüyoruz. Yerli otomobil tanıtımı yapıldı. Ülkemiz için 2020 yıl daha faydalı olacağı ve geçeceğine inanıyorum.”  

 

“Milletvekili, Belediye Başkanlığı olmayanlar MHP’yi 3. gösteremezler”

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları toplantı ile güncel konuları değerlendireceklerini belirten İl Başkanı İlhami Caboğlu, ayrıca kamuoyunda MHP 3. parti söylemlerine de sert cevap verdi. İlhami Caboğlu; “Pazar günü sabah kahvaltısında bir araya geldik. 2019 yılının kısa bir değerlendirme yapacağız. Sayın vekilimizin de meclisteki yoğun temposundan sonra bir araya gelerek istişare yapacağız. Öncesinde il ve akabinde ilçe belde istişarelerini gerçekleştireceğiz. İl yönetim kurulu olarak kısa bir değerlendirme yapacağız. Güncel konularla ilgili değerlendirme yapacağız. Bu arada belirtmek isterim ki MHP Düzce’de 3. değil 2. partidir. Bulunduğu durumda 1 milletvekili, 5 Belediye başkanlığı olan, 5 belediye meclis üyeliğine sahip bir siyasi partidir. Bu dedikoduyu yapanların mevcut tabloya bakması lazımdır. Ancak bu dedikoduları yapanların art niyetli olduklarını da biliyoruz. Şimdilik beklemedeyiz. Gereği gerektiği zamanda yapılacaktır” dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Zahide Taşhan ise birlik beraberlik çizgisi içinde parti davaları için kadınların kollarını sıvadığını ve kapı kapı, sokak sokak gezerek davalarını anlattıklarını ifade etti.

Toplantının sonunda ise basına kapatılarak yönetim kurulu üyeleri istişare bölümüne geçtiler.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.