Hezimetin Faturasını Kim Ödeyecek

Hezimetin Faturasını Kim Ödeyecek

Hezimetin Faturasını Kim Ödeyecek

Yerel seçimlerde alınan sonuçlar sonrası MHP Düzce İl Teşkilatı'nda hayal kırıklığı yaşanıyor.

2019 yerel seçimlerinde adeta tarih yazan MHP'de güzel günler kısa sürdü. 5 yıl önce Akçakoca, Yığılca, Kaynaşlı, Cumayeri ve Gümüşova'da seçimi kazanan MHP'de koltuğunu koruyabilen tek isim Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu oldu. Mhp Kaynaşlı'da 2019 yılında yapılan seçimde Birol Şahin ile kazanırken bu kez Efdal Altundal ile seçimi kazandı.

2019 yılında ipi göğüslediği Akçakoca'da CHP'ye, Yığılca ve Gümüşova'da Ak Parti'ye kaptıran MHP, 5 ilçe başkanlığından 2 başkanlığa düştü.

2019 yılında Erdoğan Bıyık'ın adaylığında Düzce'de yüzde 21,75 gibi yüksek bir oy alan MHP, bu seçimde aday gösterilen Yılmaz Eser'in kendi partisinde bile tanınmaması, çoğu teşkilat üyesinin adını ilk defa duyduğu ve halk tarafından bilinmeyen bir isim olması, yıllarını MHP'ye harcamış partinin ağır toplarının bu zorlama adaya tepki gösterip sahadan çekilmesi, seçim gezilerinde Eser yerine il başkanı İlhami Caboğlu'nun ön planda olmaya çalışması ve Eser'in ortaya inandırıcı bir proje koyamaması gibi sebepler sonrasında bu kez sadece yüzde 4,09 oy alabildi. 

Oylarını 5'te 4 oranında düşüren, 5 ilçe başkanlığından 2 ilçeye gerileyen, partinin ağır toplarını küstüren ve genç seçmende kendisine hiç bir destek bulamayan ve çöküşte çok büyük payı olan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun yeni dönemde Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından görevden alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.04.2024
16:17

İnanın caboğlu aralarında en masumu, Düzcede MHP li kalmamış küskün vs de değiller hepsi kendilerini bu duruma getiren MHP ye sırt dönmüşler ramazan çadırında kuyruğa girmişler, anlayana....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,02
ülkücü
3.04.2024
04:02

İlhami caboğluda o koltuğa yapıştı o da yerelde tüm ülkücüleri küstürdü tıpkı bahçeli gibi 2 dönem il başkanlığı yapmıisın yeter da yönetimden başka birileri o koltuğa otursun hep ben hep ben yapıyorsun emin olun caboğlundan daha çok başarılı olacak kişiler biliyorum artık caboğlu sıkıcı oluyor HERKEZİ KÜSTÜRÜYOR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,84
DÜZCELİ ÜLKÜCÜ
1.04.2024
15:58

DB kendisini görevden alsa daha isabetli olur.Bu durum MHP nin iyi günleri daha.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,89
yurduseven
1.04.2024
15:10

EVE DÖNÜŞ PROJESİ BAŞLASIN. AKEPEYE KOLTUK DEĞNEĞİ OLURSA BİR PARTİ TABELA PARTİSİ OLMA YOLUNDA GİDER.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,02
SANAYİ ÜLKÜCÜ GENÇLİK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.