MHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

MHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

MHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Geçtiğimiz Pazar günü eski MHP’li Belediye Başkanı Birol Şahin’i kongreden kovulmasının yankıları devam ediyor. MHP’li Kaynaşlı meclis üyelerinin istifasının ardından 2 yıldır MHP Kadın kolları başkanlığı yapan Zahide Taşhan, Kadın Kolları Başkanlığı'ndan  istifa ettiğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İş teşkilatının kongresine davet edilen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, bazı MHP’li üyeler tarafından kongreden kovulmuştu. Kovulmanın ardından 6 MHP’li Kaynaşlı Belediye Meclis üyeleri partiden istifa ettiğini açıkladı.

Üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen kovulma olayının yankıları ise devam ediyor. 2 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Zahide Taşhan, Kadın Kolları Başkanlığın'ndan istifa ettiğini açıkladı. Taşhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “ Kongre süreci ile başlayan il Teşkilatı içerisindeki yanlışlıklar ve bilinçli şekilde yapılan ayrımcılıklar artarak devam etmiş ve hatta bu durum Kadın Kollarına da sirayet ettirilmeye de çalışılmıştır. Ayrımcılığın geldiği boyut il kadın kollarının hiçbir kongreye davet edilmemesi de göstermiştir. Gelinen son noktada 08.11.2020 tarihinde il kongresinde Kaynaşlı İlçe Başkanına, İlçe yöneticilerine, İlçe seçilmişlerine ve delegelerine ayrımcı ve dışlayıcı bir uslupla yapılan hareketlerde cabası olmuştur.Yaklaşık 2 yıldır birlik ve beraberlik için işimden, ailemden, her türlü maddi manevi feragat ederek verdiğim hizmetlerin bir çırpıda zayi edilmesine izin vermem mümkün değildir. Bu sebeplerle İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Davam ve Partime olan sadakatim artarak devam edecektir.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.11.2020
23:56

Yazık ettiler mhp ye den-bir bu gün iki bu insanlar kolay kazanılmıyor böyle il başkanı merkez ilçe başkanı il yöneticisi olur yahu azıcık edepli olun size oy verdiğine bin pişmanım ben ümit beye vermiştim ama artık bu görgüsüzlere oy yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,44
Rasım


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.