Umutlar İlerleyen Haftalara Kaldı

Umutlar İlerleyen Haftalara Kaldı

Fındıkta hasat döneminin başlayıp, satışlar devam ederken pazarcı esnafı için hayal kırıklığı oldu. Umutlar ise gelecek haftalara kaldı.

Fındık hasadı başladı üretici bahçesinden topladığı fındığı yavaş yavaş satmaya da başladı. İnsanların hayatlarını fındık sezonuna göre şekillendirdiği Düzce’de fındık sezonunun da beklentisi olan pazarcılar ise henüz o kazançtan payını alamadı. Fındığı en çok yetiştiği

İlçeler arasında yer alan Çilimli pazarında pazarcılar ise sezonda çalışmak için ilçeye gelen sezonluk işçiler sayesinde para kazanabildiklerini belirtirken ilerleyen günlerde para kazanmaya başlayacakları umudunu taşıdıklarını dile getiriyor.

Pazarcılar; “Henüz fındıktan para kazanan insanlarımız pazara inmeye başlamadı ancak fındık sezonunda çalışmak için ilçemize gelen işçiler, yiyeceklerini pazardan alıyor. İlerleyen zamanlarda fındığını satanlarında gelmesini umuyoruz” dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.08.2020
19:33

Fıdıkcılar artık çakallara kurtlara yem olmayacak avcınızı yalarsınız siz artık zamı yapıştırırsınız marketler ne güne duruyo

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,22
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.