İş Aramak da Bulmak da HES Koduyla

İş Aramak da Bulmak da HES Koduyla

İş Aramak da Bulmak da HES Koduyla

İş-Kur İl Müdürlüğü Türkiye ve dünyayı etkisi altına ala korona virüs nedeniyle önlemlerini artırdı. Pandemi sürecinde işveren ve çalışanların işgücüne devam edebilmesi için tatil günlerinde bile çalışmaya devam eden İş Kur önlemlerini artırarak hem çalışanlarının sağlığını hem de iş arayanların sağlığı için HES Kodu mecburiyeti getirdi.

Türkiyeyi ve Dünyayı etkisi altına alan korona virüs tedbirleri, birçok kurumda genişletilerek alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda pandemi sürecinde iş hayatının olumsuz etkilenmemesi için tatil günlerinde bile çalışmaya devam eden İş Kur Düzce İl Müdürlüğü de bir takım tedbirler alarak hem çalışanlarının hemd e arayanların sağlığını korumak için HES Kodu mecburiyeti getirdi.

İş hayatına yeni katılacakların ilk başvurularını yaptığı İŞKUR İl Müdürlüğü hayata getirdiği HES Kodu ile başvuru mecburiyeti ile ham çalışanlarının hem iş başvurusu yapanların sağlığını ön planda tutuyor.

Ayrıca getirilen HES Kodu mecburiyeti ile vatandaşları iş hayatına atıldıklarında korona virüs olup olmadıklarını da görmüş oluyor.  Olası korona virüs durumunda ise sağlık ekiplerine haber vererek, başvuru yapanların başlayacakları işyerine korona virüs bulaştırmadan erken dönemde karantinaya alınmaları da sağlamış oluyor. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.