Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Oluyor

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Oluyor

Düzce’de 15 yıldır faaliyet gösteren  Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, önümüzdeki yıl hastane olarak sağlık hizmet verecek.

Çalışmalar 6 Ay Devam Edecek

Dünyanın en iyi sağlık kuruluşlarının değerlendirildiği HIMMS’21 ödülüne dijital hastane konseptiyle  ödül alan Düzce Ağız Diş Sağlığı merkezinde hastane dönüşümü için ilk adım atıldı.

Sağlık Bakanlığından alınan onayın ardından Düzce İl Sağlık Müdürlüğü merkez binasında tadilat çalışmaları için hazırlıklarını sürdürüyor. 

6 aylık çalışmanın planlandığı Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin tadilatı için 20 Mayıs Cuma günü Düzce İl Sağlık Müdürlüğünde ihale düzenlenecek.

Düzce’de 15 Yıldır Faaliyet Gösteriyor

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2007 yılında kuruldu. Farklı binalarda faaliyet gösterdi. 2014 yılında da mevcut binasına taşındı. 2019 yılında C grubundan B grubu statüsüne yükseldi. Merkez hastaneye dönüştüğünde hem hekim hem de uzman hekim sayısı artacak. 

Merkez hastane statüsü aldığında cerrahi alanlarda yapılacak müdahaleler için Düzceliler farklı illere gitmek zorunda kalmayacak. Ayrıca ameliyathaneye kavuşmuş olacak. Ortodonti, diş cerrahisi, çene cerrahisi, çocuk diş cerrahisi gibi alanlarda kadro sayıları artacak. 

Kaynak:Düzce Damla


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.05.2022
09:15

Biz sıra bulamadıktan sonra kıymeti yok ki :)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,92
İsterse fakülte olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.