Düzce’ye 18 Doktor Kadrosu Açıldı

Düzce’ye 18 Doktor Kadrosu Açıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile İl ve ilçelerdeki kamu hastanelerine 18 doktor kadrosunun açıldığını duyurdu. Öte yandan normalleşme süreci ile birlikte açılması beklenen ancak halen sadece diş çekimi işlemini yürüten Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden pandemi sürecinde istifa eden yaklaşık 10 diş hekiminin boşluğunun ne zaman doldurulacağı da merak ediliyor.

Düzce’deki doktor açığı sorununa çözüm bulabilmek amacıyla AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in yaptığı görüşmeler sonuç verdi. İl Başkanı Keskin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Düzce için 18 doktor kadrosunun açıldığını duyurdu.

Müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu

Keskin’in açıklamasında “Düzce'mizin doktor ihtiyacı için takip ettiğimiz süreç sonucunda Ağustos ayında açılan 55 münhal doktor kadrosunun üzerine, 95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kuraları kapsamında yapılan atamalar sonucunda;

9 Hekim Düzce il merkezimize, 4 Hekim Akçakoca ilçemize, 2 Hekim Gümüşova ilçemize, 1 Hekim Yığılca, Kaynaşlı ve Gölyaka ilçelerimize olmak üzere 15'i Uzman, 3'ü Hekim toplam 18 münhal doktor kadrosu açıklanmıştır” ifadeleri yer aldı.

İstifa eden diş hekimlerinin boşluğu ne zaman dolacak?

Öte yandan Korona Virüs sürecinde acil durumlar haricinde tüm tedavileri durduran ve normalleşme sürecine geçilmesine rağmen halen faaliyete geçemeyen Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde pandemi süresince istifa eden yaklaşık 10 diş hekiminin boşluğunun doldurulması bekleniyor. Aylardır tedavi için hastaneden hizmet alamadıklarını belirten vatandaşlar bu sorunlarına da bir çare bekliyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.10.2020
11:05

Pandemin öncesi Diş Hastahanesine Diş yaptırmak üzere müracat yaptım Ağızımızın diş rontgen filmleri çekildikten sonra damak yapılması Gerektiği Diş doktorlarınca söylenerek Ağzımdaki dişlerin tamamı çekildi Diş dok. Burak Sud tarafından İyileşme sürecine denk gelen bir pande Min sürecinde hastahane kapandı Protez damak yapılamadı, korkuyorum Damaklarda erime veya başka bir durum Olacak diye, yemek yemektede zorlanma Oluyor, çiyneme fazla yapamadığımızdan Miyde rahatsızlanmarıda başladı 68 yaş Bitiyor, bizim diş yapımı ne zaman olacak Benim gibi. Bir dünya insan var EMEKLİYİM Özelde yaptırma imkanımda Yok, Devletimiz yetkililerinden bir an önce Düzce Diş Hastahanesinin açılması Hususunda gayret gösterilmesini arz ve Rica ederim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
Reşat Gültekin
24.10.2020
22:38

Diş tedavi işlemlerim yarım kaldı. Mart ayından beri bekliyorum. 7 ay oldu hastahane açılmadı. Çevre iller açık Düzce neden açılmıyor. Özel diş hekimleri çalışıyor, diş hastanesinin bir an önce açılmasını istiyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%65,73
Osman Kesen
24.10.2020
20:07

Nedeni belli doktorlar idareciler yüzünden kaçıyor tam 20 ye yakın doktor gitti devlet hastanesinden sorumlu olanlar hala koltuklarında oturuyor insallah en kısa zamanda onlarda koltuklarından gidecekler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,57
Düzceli
24.10.2020
20:04

Bence neden doktorlar istifa edip başka hastanelere kaçıyorlar bunun sebebini atastırın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,83
Saglıkcı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.