Düzce’de Buralarda Sigara İçmek Yasak!

Düzce’de Buralarda Sigara İçmek Yasak!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, korona virüs tedbirleri gereğince sigara içme kısıtlaması getirilen caddeler, sokaklar ve bölgeler belli oldu.

Düzce’de halkın ortak kullanımına açık tüm park, bahçe, rekreasyon alanları ve pazar yerlerinde İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince sigara içme kısıtlaması gelen yerler belli oldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre kısıtlama getirilen bölgeler şu şekilde:

“Spor Sokak, Gaziantep Caddesi, İstanbul Caddesi, Atatürk Bulvarı, Kızılay Meydanı, Anıtpark Meydanı, Belediye Meydanı ve bunlarla bağlantılı olan cadde ve sokaklar ile tüm pazaryerlerinde, otogarlarda ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda/bölgeler.”

Ayrıca maske kullanım kurallarına aykırı hareket eden vatandaşlara Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi uyarınca kolluk kuvvetlerince 900 TL idari para cezası uygulanacak.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.11.2020
10:26

Devlete söyleyin suyundan da koysun o zaman sigara satışını yasaklasın bulup içene kessin devlete bu sayede Para kazanma yolunda çıkmış oldu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,94
Serkan
13.11.2020
10:52

Devlete para lazım bizim saglıgımızı düşünse önce iş versin şimdi işsizim iş bulursam maaşımdan kesecek ben kurallara uyuyomda 2019 dan beri işsizim işsizlige bi çare bulsa typ dende işçi almıyo düzce bi tek milliegitim aldı bize gine iş yok yaş 44 allah sonumuzu hayır etsin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,83
gariban


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.