Laboratuvar Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Laboratuvar Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Laboratuvar Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Düzce’de COVİD-19 testlerini yapan özel bir laboratuvar hakkında test sonuçlarını geç verdiği için soruşturma başlatılırken Sağlık Bakanlığı söz konusu laboratuvardan hizmet alımını durdurdu. 

Son dönemde tüm Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı kamu kurumlarında olduğu gibi özel kurumlara da yetki vererek COVİD-19 testi yapılması için hizmet alımı yapmaya başladı.

Edinilen bilgilere göre; Aziziye Mahallesi eski Acil servis karşısında bulunan ve Düzce’de COVİD-19 testlerini yapan özel bir laboratuvar geçtiğimiz hafta testleri hastalara veremedi. İddiaya göre test için kullanılan bir cihazda yaşanan arıza nedeniyle test sonuçlarına gecikme yaşandı. 

 Bunun üzerine harekete geçen Düzce İl Sağlık Müdürlüğü söz konusu laboratuvar hakkında soruşturma başlattı. Ayrıca Sağlık Bakanlığı aynı laboratuvardan hizmet alımını durdurdu.

Bununla birlikte laboratuvarda test yaptırmak isteyenler halen başvuru yapabilecekler. 250 lira karşılığında özel laboratuvarda test yaptırılabilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.11.2020
12:36

Sayın düzce TV akşamki yorumumu neden yayınlamıyorsunuz ben zaten şüpheleniyordum bu insanların yüzüne şimdi boşuna ilaç içiyor olabilirim Çünkü hiçbir belirti yok kan testi normal tomografi normal sadece PCR testi pozitif belirti de yok ben hakkımı helal etmiyorum bunların yüzüne 1 defada 8 tane ilaç içiyorum akşamki yorumumu ve bu uda yayınlayın benim gibi kaç kişi var daha duzcede görelim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,50
Elif
16.11.2020
22:30

Peki cihaz arızalı ise çıkan sonuçların doğru olduğuna garanti verebiliyorlarmı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,18
Elif
16.11.2020
21:36

Testten para alınamayacağı hususunda açıklama yapıldı bu ne şimdi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,52
Hayırdır
16.11.2020
17:59

Yazınızın son satırı çok komik,sanki alay eder gibi..sağlık bakanlığı hizmet alımını durdurdu diyorsunuz,sonra da test yaptırmak isteyenler 250 tl karşılığı test yaptırabilecek diyorsunuz.. breh breh.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,51
Murat batur
16.11.2020
17:53

Uydurma haber yapmaya devam eden bir basın, 24 saatten daha kısa sürede sonuç aldım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,29
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.