Günah Keçisi Arayışına Girdiler

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve Düzce Belediye Meclis Üyesi adaylığında kendisini 1. sıraya yazdırarak meclise girmesini garanti gören Ender Çakar’ın, el ele vererek seçim başarısızlıklarını gölgelemeye çalıştığı ve İYİ Parti Düzce İl Teşkilatına emek veren kişileri disipline sevk ederek mobinge başladıkları iddia edildi.

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti, ülke genelinde olduğu gibi Düzce’de de hezimete uğradı. İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı da seçimde aldıkları başarısız sonucun faturasını gölgelemek ve aldıkları hezimeti kendilerinin değil diğer partililerin başarısızlığı gibi göstermek adına partinin güvenilir isimlerini disipline sevk etmeye başladılar. İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve Düzce Belediye Meclisi 1. sıra adayı Ender Çakar’ın partiye gönül ve emek veren bir çok isime bu yolla mobing uygulamaya başladıkları iddia edildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.04.2024
14:32

enderi başa koydular kaybettiler. o meclis listesi iş yapmaz dı. millet tokadı yapıştırdı. kasıla kasıla gezen yönetici boyunun ölçüsünü aldı. hadi köye dönün.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,83
Aziziyeli
4.04.2024
16:32

Hiç bir yola baş vurmadan yönetim kadrolarından istifa etmeleri gerekir. Başarısız oldunuz . Büyüklerin sözünü dinlemediniz. Bir devre Ömer Küçükle ayakta kaldınız. Siyasi kurnazlıkla bir devrede Mehmet Keleş le oyalanmak istediniz olmadı...Ayıptır ayıp ilçelerde 100 oyun üzerine sadece iki ilçe bir beldede çıktınız....Sayın Başkan biz düzceliler genele değil Düzce ye bakarız.....İSTİFA....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,34
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.