Ali Uzun ; Artık Düzce’ye Hizmet Etmek İstiyorum

Tarım ve turizm tecrübesini Düzce için kullanacak

AK Parti’de 2011-2013 yılları arasında Merkez İlçe yönetiminde bulunan ve daha sonrasında Antalya’da Ak Parti İl Yönetiminde görev alan Düzceli iş insanı Ali Uzun, bir dönem Milletvekili aday adayı olduğu Düzce’den yine Ak partiden Milletvekili Aday Adayı oldu. Kendi memleketi Düzce’ye hizmet etmek istediğini söyleyen Uzun, Antalya’daki tarım ve turizm tecrübesini Düzce için kullanmak istediğini söyledi.

Düzce Tv’de Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına katılan Düzce Ak Parti Milletvekili Aday Adayı iş insanı Ali Uzun, partinin teveccühü olur milletvekili adayı gösterilirse tecrübelerini bundan sonra Düzce için sonuna kadar kullanacağını ifade etti. Teşkilat ve gezilerinde Tarım projeleri anlattığım için kendisinin farklı bulunduğunu söyleyen Ali Uzun, “Ben şunu iddia ediyorum, herkes kendi uzmanlık sahasını anlatsın, kendim sadece tarımcı olmaktan başka hem Türkiye hem de Dünya da çok stresli bir iş olan tohumculuğun argesi ile uğraşıyorum. Bu tecrübelerimi Düzce’ye uyarladım, 4 tane proje hazırladım ve konuşmaya başladım. Bunlardan en önemlisi Düzce Tarım A.Ş’dir, adaylığımız olsa da olmasa da bu projeye başladık. Bu vesile ile hem projemizi hem de kırsal kalkınmada yapılması gerekenleri anlatmak için siyasetin bir fırsat olduğunu düşünüyorum” 

DÜZCE’DE TÜKETİLEN SEBZENİN %97’Sİ DIŞARIDAN !!

Düzce ilinde tüketilen sebzenin %97 sinin dış illerden geldiğine dikkat çeken Ak Parti Aday Adayı Ali Uzun, kendilerinin hazırladığı proje ile bunun % 100’ünü karşılayıp, fazlasını da büyük şehirlerine gönderebileceklerini söyledi. Uzun, “fındığa alternatif olarak en az dönüm başına 200 bin Tl 
  Para kazanabilir fakat bunun çok güzel bir şekilde yapmalıyız. 30 yıldır tarımla uğraşıyorum, Antalya gibi dünyanın tarım merkezinde 11 yıldır tarım işi ile uğraşıyorum. Ürünleri pazarlayamazsanız çiftçinin cebine bir şey girmez, bizim organizasyonumuzda sadece pazarlamayı değil, fide almayı, teknik danışmanlığını, ilacını gübresini hatta sera yapmayı da çiftçimiz düşünmeyecek. Ziraat Bankası ile yapacağımız bir protokelle bunu sağlayacağız. Düzce ne yazık ki kırsal kalkınmadaki iller arasına yıllardır giremiyor, bu konuda da mecliste bir çalışma yaparak kırsal kalkınma desteğine girersek bunların hepsini devlet bize karşılayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.