Bekir Akbulut İYİ Parti'den İstifa Etti

Bekir Akbulut İYİ Parti'den İstifa Etti

Bekir Akbulut İYİ Parti'den İstifa Etti

Gölyaka Belediye başkan adaylığı için İYİ partiyi tercih eden Bekir Akbulut partiden istifa ettiğini açıkladı. 


Daha önce AK Parti'den Gölyaka Belediye Başkanlığı yapan Bekir Akbulut, partisi tarafından aday gösterilmeyince AK Parti'den istifa etmişti. Aradan geçen süre içerisinde ilçede çalışmalarını sürdüren Akbulut, İYİ parti saflarına katılarak ilçeden Belediye Başkan adayı olmuştu. Yeniden Refah Partisi'nin Düzce Belediye Başkan aday tanıtım törenine katılmasının ardından partililer tarafından tepki toplamaya başlayan Bekir Akbulut, dün akşam saatlerinde İYİ parti'den istifa ettiğini ve Gölyaka Belediye Başkan adaylığından ayrıldı. Yeniden Refah Partisine katılması düşünülen Akbulut'un önümüzdeki günlerde adaylığının açıklanması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.02.2024
13:18

bu zihniyete sahip insanlardan bir şey olmaz. Önce dürüst ve ilkeli olmak lazım. Oyun oynamıyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,18
İyiler
15.02.2024
23:51

Her dalda ne işi olanın kimseye faydası olmaz.Ayrıca seçilse bile Akp ye hemen geçer.Umarım Refah partisi böyle büyük bir hata yapmaz kendilerini kullandırtmazlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%73,21
Ahmet
15.02.2024
19:41

Babasınin başkanlık yapması oğlununda iyi baskanlık yapacağı anlamına gelmez Yakup başk.nın yaptığı hizmetleri bu güne kadar kim yaptı örn.Asvaltsız mahalle kaldımı çocuk parkları pazaryeri vs.Ey golyaka halkı gölyakanın ne geliri var gölyakanın hükümetten gelen geliri, çalışanların maaşıni ancak karşılar gölyaka gibi küçuk ilçelerde hizmet alabilmek için iktidarla birlikte hareket etmek gerekir yoksa 5 yılın sonunda hiçbir hizmet yapamadan belediyi teslim ederler.Benim düşüncem kücuk belediyelerin iktidarda olmalarında fayda benden uyarması hazır baßkan da tecrube kazanmışken söz alın ve verdiği sözlerin takipçisi olun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,65
Hikmet Gümüş
15.02.2024
18:34

Danışıklı dövüş, refah adayı hidayet istifa etti akşamında ise iyi parti den aday Bekir bey istifa etti, bu ne şimdi, halkın aklıyla alay ediyorlar, ak parti adayı Yakup başkan kazanmasın diye bunlar ama halkın daha çok kafasını karıştırıyorlar, baktılar ki Muzaffer coşkun halkın teveccühünün çoğunu elinde tutuyor çare olarak böyle bir proje ortaya koydular. Burada bu kadar oyundan sonra şahsen bundan sonra denenmemiş olanı yani Muzaffer Coşkunu seçmek gerektiği daha mantıklı olur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,35
Siyasi oyunlar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.