Bahçeli Caboğlu İle Devam Dedi

Bahçeli Caboğlu İle Devam Dedi

MHP’de Düzce de ilkleri yapan 1 Milletvekilini meclise gönderen, 4 ilçe belediyesini partisine kazandıran il başkanı İlhami Caboğlu, Devlet Bahçeli’nin de övgüsünü aldı. İlçe kongrelerini tamamlayan MHP Düzce Teşkilatında il kongresi öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli’de başarılı İl Başkanı İlhami Caboğlu ile yola devam etme kararı aldı.

MHP2de ilçe kongreleri tamamlandı. Son olarak geçtiğimiz haftasonu yapılan merkez ilçe kon gresi ile birlikte ilçe başkanları netlik kazandı. Gözlerde il kongresine çevrildi. Aylar öncesinden 6 adayın başkan adayı olarak çıktığı MHP il Başkanlığı için Düzce tarihinde ilkleri başaran kadroyu kuran, teşkilatları harekete geçiren İl Başkanı İlhami Caboğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından da destekleniyor.

Cumhur İttifakını iki partisinden MHP İl Başkanı olarak ittifak ile uyumlu çalışma sergileyen, Düzce’nin sorunlarına yaklaşımı ile hep çözüm odaklı çalışan İlhami Caboğluy bu tutumu ile partili partisiz birçok çevrenin sevgi ve saygısını kazanırken, parti içi muhalefet ile yaptığı istiare toplantılarıyla sona erdirdi.

Bütün bu olumlu çalışmaları MHP Genel Merkezi tarafından da fark edilen ve takdirle karşılanan İlhami Caboğlu Genel Başkan Devklet Bahçeli’nin dfe takdirini kazanırken İl kongresinde İl Başkanı olması için talimat verildiği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.10.2020
19:50

MHP zaten ülke genelinde kan kaybetti Düzce'de bu kişiyle tam bitti.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,44
GÖKBÖRÜ
16.10.2020
17:50

bahçeli evet dediğine göre kongre tiyatrosuna gerek yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,84
yığılcalı
16.10.2020
16:53

EEE BAŞARILI ....Ülkücü başkanları yok ..ama ..kazanan MHP sonunda .....Ömer Bey kabul ettikten sonra mesele yok.....Hayırlı olsun......Başarılarının devamını diliyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,99
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.