AK Parti’de Kongreler Ertelendi

AK Parti’de Kongreler Ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs vaka sayılarındaki artışlar nedeniyle AK Parti’de kongrelerin ertelendiğini açıkladı. Buna göre, başkanlık adayları arasında adı geçen Fevai Arslan hayallerine bir müddet daha ara verirken, AK Parti Düzce teşkilatı, açıklanacak yeni karara kadar yönetime mevcut başkan ile devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin 7. Olağan Kütahya, Afyon, Batman ve Siirt İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı. Canlı bağlantıda yaptığı konuşmada Erdoğan, korona virüs vaka sayılarındaki artışlar nedeniyle kongrelerin erteleneceğini açıkladı. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Düzce il kongresi de ertelenen kongreler arasında yer alıyor. Yeni karara kadar kongreler iptal edilecek.

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde AK Parti’nin önümüzdeki haftadan itibaren ülke genelinde kongreleri iptal edildi. AK Parti Düzce teşkilatı, açıklanacak yeni karara kadar yönetime mevcut başkan ile devam edecek. İl Başkanlığında adı geçen Fevai Arslan, hayallerine bir müddet daha ara verecek. AK Parti Mustafa Keskin İl Başkanlığı’nda devam edecek.  

Haber: S. AKYOL - H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.11.2020
18:34

Yani ne yapıp edip FEVAİ illaki bir yere kapak atacak yada atsın isteyenler var demek oluyor. Adam yedi, yedirdi ama halen doymadılar, eğer Fevaiyi il başkanı yaparlarsa yeminler olsun Reise güvenim sarsılacaktır. Yeter artık müsade etmeyin, artık yeter

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
BAŞKA Adam kalmadı mı DÜZCE, DE
21.11.2020
18:21

Ofda atamayla deyisti başkan sizde öyle yapın delegenin üyelerin partililerin ne önemi var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,89
Yılmaz Demircioğlu
21.11.2020
14:52

Zaten vatana millete faydası dokunmaz fevai Aslan beylerin 1 gün 1 gündür olmasın daha iyi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,33
Partili


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.