Gönül Ekiz Asuk Seçilmiş Başkan Oldu

Gönül Ekiz Asuk Seçilmiş Başkan Oldu

AK parti’de 6 ay önce Kadın kolları başkanlığına atanan Gönül Ekiz Asuk’un tek aday olarak girdiği kongrede delegelerin oyları ile seçilmiş başkan oldu. AK Parti Kadın Kolları başkanı olduğu günden buyana birleştirici tavır içerisinde olan ve birçok başarılı çalışmalara imza atan Gönül Ekiz Asuk’un başkanlığını yaptığı AK Parti Kadın Kolları Olağan Kongresi yoğun ilgi gördü.

6 Ay önce Güler Güneş’in istifası ile boşalan AK Parti Kadın Kollarına Genel merkez tarafından atanarak başkan plan Gönül Ekiz Asuk, kısa süre içinde yönetim kurulunu hazırlayarak, Kadın Kollarına harekete geçirmişti. 6 Ay içerisinde birçok başarılı çalışmaya imza atan Gönül Ekiz Asuk, 6. olağan kongre ile delegelerin karşısına çıktı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye AK Parti Milletvekilleri, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra diğer siyasi partilerinde yöneticileri katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı Ak Parti Kadın Kolları 6. olağan kongresinde Düzce TV mikrofonlarına açıklama yapan Kadın Kolları İl Başkanı Gönül Ekiz Asuk; “Ayrıştırmaya değil, birleştirmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana kadınlarımızla birlikte Düzce için yoğun çalışmalar yaptık. AK Parti’de kadınların itici güç olması için yoğun ç aba harcadık. Kongremizin ardından da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Burada bize destek veren kongremize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Gönül Ekiz Asuk, AK Parti Düzce İl Kadın Kolları başkanı oldu.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.01.2021
20:09

Yakında belediye başkanı da olacak inşallah.Ortaokul da sınıf başkanımızdı.O zamandan belliydi liderlik yeteneği.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,41
murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.