HDP ile iyi ilişkiler kuran Deva Partisi: Doğru Politikalar üretiyoruz

HDP ile iyi ilişkiler kuran Deva Partisi: Doğru Politikalar üretiyoruz

HDP ile iyi ilişkiler kuran Deva Partisi: Doğru Politikalar üretiyoruz

Deva Partisi Kurucular Kurulu üyesi olan eski AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, PKK ile ilgili yaptığı açıklamasının ardından medyada gündem olmuş, Genel Başkan Ali Babacan devreye girerek açıklamayı sildirmişti.

Bunun ardından Düzce teşkilatlarında parti içinde istifaların olduğu Düzce TV'ye ulaşmış ve bu durumu gündeme getirmiştik. Konu ile ilgili olarak Deva Partisi Düzce İl Başkanlığı'ndan açıklama yayınlandı. Yayınlanan açıklamada istifaların çok olmadığı, sadece 4 parti üyelerinin istifa ettiği belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken parti yönetiminin kendileri ile çeliştikleri de bir diğer paylaşım oldu. 

Düzce Deva Partisi'nden yapılan açıklamada: " DEVA Partisi Kurucu İl Yönetimimiz hakkında çeşitli yayın organlarında “Kendilerine DEVA Olamadılar, Kurucu Üyelerin Çoğu İstifa Etti” başlığı altında çıkan haber veya haberler gerçeği yansıtmamaktadır.  Temmuz 2020 tarihinde başlatılan teşkilatlanma çalışmaları aşamasında dört arkadaşımız farklı nedenlerle partimizden ayrılmışlardır. 4 Aralık 2020 tarihinde yapılan İl Kongremizin ardından oluşturduğumuz Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte sorunsuz ve gayretli bir şekilde parti çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Haberde bahsedilen şekilde bir istifa durumu söz konusu değildir. Muhataplarından bilgi almadan, duygusal dürtülerle yapılarak kamuoyuna servis edilen bu haber, Düzce TV haber kanalının etik ve ilkeli haber anlayışı olgusunu bizim nazarımızda zedelemiştir. Önce “insan” diyerek yola çıkan ve yüklendiği siyasi misyonunun bilincinde olan bir parti ve yönetimi kurulu üyeleri olarak mevcut sorunlara ne gibi çözümler getirebileceğimizin derdi ve üzüntüsü içerisindeyiz. Bu çerçeve doğrultusunda da yetkin ekibimizle, doğru politikalar üretmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" ifadelerinde bulunuldu. 

Öte yandan HDP'nin soyu tükensin paylaşımı yapan Metin Kaşıkoğlu'na ve yapılan haberlere ses çıkartmayan, HDP'yi adeta kabullenen Düzce parti yönetiminin istifa haberimizde kişi sayısını farklı yazmamızdan dolayı ateş püskürmesi dikkatlerden kaçmadı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.04.2021
10:45

bu kadar uğraştığınıza göre demek ki bunlar deva olacak...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,58
akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.