Faruk Özlü Yeni Logoyu Beğenmeyen İYİ Partilileri Şikayet Etti

Faruk Özlü Yeni Logoyu Beğenmeyen İYİ Partilileri Şikayet Etti

Düzce Belediyesi'nin yeni tartışmalı logosu belediye meclisi toplantısında oy çokluğu ile kabul edildi.

Yeni logoyu beğenmeyen İYİ Partili meclis üyeleri red oyu kullandı.

Toplantıya katılmayan Belediye Başkanrı Faruk Özlü, alınan kararın ardından sosyal medya hesabından İYİ Partili Meclis üyeleri hakkında şikayette bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek paylaşım yapan Özlü, "Sayın Meral Akşener, partinizin Düzce Belediye Meclisi üyeleri, Prof. Dr. Erol Güngör’un adının Kültür Merkezi’ne verilmesinden sonra bugün de Düzce’yi fetheden Konur Alp Gazi’nin Düzce Belediyesi ambleminde yer almasına grup kararı alarak karşı çıktılar. Kayı Boyu bayrağından ilham aldığı intibaı veren partiniz mi, yoksa partinizin Düzce Belediye Meclisi üyeleri mi yanlış? Çok geç olmadan gözden geçirin Sayın Genel Başkan." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.07.2021
16:19

Türk olmak insan temelinde sonuçtur. Atatürk'ün ''Nu Mutlu Türküm Diyene'' sözü ulusal bütünlüğün teminatıdır. Bu sözü için sindirmiş ve inanmış insanlar Türk'lüğün özünde yer alan insanlardır. Ancak şov yaparak kimlik siyaseti ile Türk olunmaz. Türk insanı ahlak ve fazileti rehber edinir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,59
düzceli
25.06.2021
17:12

İsmet Paşa İlkokulu Düzce'nin en önemli değerlerinden biridir. Çok değerli insanları yetiştirdi.Her şey para değildir. Para bittikçe bu değerleri satmak ve haksız rant yaratarak birilerini zengin yapmak oraya gönül vermiş insanları hiçe saymaktır. Artık bu zihniyeti değiştirin. Mahalle sakinlerini toplayın onlarla birlikte karar verin. çünkü oranın asil sahipleri onlardır. Mahkemeye başvuran insanı tebrik ediyorum. Yazıktır günahtır. Milletin aklı ile alay etmeyin. Gerektiği zaman bu millet ne yapacağını bilir. Lütfen doğru kararlarla yararlı işleri yapın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,70
sevdam Düzce
9.06.2021
17:39

neyi şikayet ediyorsun? Ortak akıl ile çalışmaya değer vermiyorsun. Belediye başakının muhalefeti, muhalefetin genel başkanına şikayet etmesi ilk defa duydum. Tuhaf değil mi? Birlikte verilen kararlar vardır. katılmayanlar olabilir. Halkımız bu anlamsız konulardan rahatsızdır. Herkes işini yapar halk değerlendirir. Halka saygılı olmak lazım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,27
vatandaş
8.06.2021
14:49

İYİ Partiyi destekleyen bir ülkücü olarak sayın başkanın söylediklerine katılıyorum..Üyelerden Oğuz beyin bu olaya en azından muhalefet etse bile sessiz kalması lazımd.....Ak Partide sayın Özlü gibi ülkücülerin olması beni mutlu ediyor.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,41
Duyarlı
8.06.2021
13:34

O amblemin Konuralp gaziye hiç benzer bir tarafı yok, Akçakoca'da sahilde bulunan heykellerden birisi Konuralp gazı değilmi, ona benzer yüz şeklinin göründüğü bir amblem olsaydı daha anlamlı olmazmıydı, yani sayın başkan iyi partilileri değil kendi kendisini şikayet etmiş bence. O amblem Düzceye yakışmadı sayın başkan, muhalefet bu konuda çok haklı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,69
Kendisini ele vermiş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.