Düzce CHP'de neler oluyor?

Düzce CHP'de neler oluyor?

Geçtiğimiz günlerde Düzce CHP İl Yönetiminde 12 kişi Ankara’ya gidip istifalarını Genel Merkeze vermişti. Düzce değil de neden Genel Merkez diye kafalarda soru işaretleri oluşmuş dedikodu kazanı almış yürümüştü.

İddiaya göre genel merkeze giden bu 12 kişi daha birkaç gün önce Genel Merkeze gitmiş CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşmüşler, kendilerine biz Haluk Demir’den memnunuz aranızdaki promlem ney ise çözün parti içinde huzursuzluk yaratmayın diyerek gönderilmiş ve Düzce’ye gelince Haluk Demir ile her konuda anlaştıklarını Oğuz Kaan Salıcı’ya bildirmiş. Fakat her ne hikmetse bu 12 kişi ve başı çekenler neden rahatsızlık duydularsa tekrar Ankara Genel Merkeze gidip istifa etmeleri partililerin kafasını karıştırdı.

İddiaya göre bu ekibin yaklaşık 8-10 aydır Haluk Demir’i çalıştırmama gibi bir tutum içinde olup adeta Düzce’de CHP’yi biz yönetir istediğimizi yaptırır, yaptıramazsak istifa eder İl Başkanını etkisiz hale getirip seçmeni partilileri yok sayarak davranmaları çeşitli çevrelerce dikkatlerden kaçmadı. Şimdi Genel Merkez  Ne yapacak merak ediliyor. Haluk Demir’e yeniden bir yönetim oluşturması için şans verilecek mi yoksa bu ekibin oyunlarına kulak mı tıkanacak.

GENEL MERKEZ KONGRE YAPIN DEMİŞ

İddialara göre, CHP Genel Merkezi bu konu ile ilgili olarak Düzce’de önümüzdeki haftalarda tekrar kongre yapılmasını önerdi. Kongre öncesinde mevcut başkan Haluk Demir, ilçe başkanları ile görüşmeye başladı ve görüşmeler sonrasında başkan olup olmayacağı belli olacak.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.06.2021
12:48

CHP'nin başarısı için, yıllardır başarısız olanlar soyutlanmalı ve Haluk başkanın oluşturduğu isimlerle devam etmelidir. Düzce chp dehastalık haline gelen grupçuluk ve se ben kavgası bitmelidir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
düzceli
7.06.2021
12:48

yıllardır CHP düzce teşkilatında aynı insanlar tarafndan idare ediliyor. Başarı yok. Haluk başkan geldi. iyi şeyler yapmaya başladı. Ancak aynı insanlar Haluk başkanı yönetemedikleri için sorun yaratıyorlar. CHP'ye yazık oluyor. Yıllardır huzursuzluk olduğu için mille vekili çıkaramıyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,21
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.