Yunus Özay Er, Adım Adım Hedeflerimize Ulaşıyoruz

 İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programına konuk oldu. Programda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Yunus Özay Er, adım adım hedeflere ilerlediklerini belirtti. 


Her hafta Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet ibrahimoğlu ile Gündem programı bu hafta İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er’i ağırladı. Er, Düzce’de yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu programda, “ Bizim açımızdan siyaset güzel geçiyor. Planlı programlı hedefli hedefe ulaşmak adına emin adımlarla ilerliyoruz. Yerel siyasete baktığımızda yoğun bir gündem var. Gündem sürekli değişiyor. Düzce dinamik bir şehir. Yerel siyasete ayak uyduranlar var uyduramayanlar var. İyi birşeyler olsun diye iyi bir şeyler yapalım diye uğraşıyoruz. Siyasetin amacı hedefsiz olmaz. Siyaset yarıştır. Günün sonunda skora bakarız. Ben iyi parti kurucularından birisiyim. Biz adım adım büyümek zorunda kaldık. Etkin bir siyasi çizgi benimsediğimiz için insanlar bizi çok eski bir parti olarak görebilirler. Kuruluşundan bugüne 4.5 yıllık bir partiyiz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Somut ulaşılabilir adımlar attık. Üye sayımızı hedeflenen rakamlara ulaştırdık. Bir çok şeyi başardık. Bizim en büyük hedefimiz yerel yönetimi devir almayı hedefliyoruz. Cesur insanların kurduğu bir parti iyi parti. Bizim sürecimiz inanılmaz bir parti. Çok hızlı çok kararlı bir şekilde kuruldu bu teşkilat. Hem partim hem şahsım adına herkese teşekkür ediyorum. Memnun olmayan insanların bir araya gelip kurduğu partidir iyi parti. Sayısal olarak bir şey söylemekten ziyade öncelikle ülke yönetimini devir almak istiyoruz. Düzce’de de aynı şekilde kenti yönetmek istiyoruz. Erken seçim olacak gibi görülüyor. Ben erken seçim taraftarı değilim. Zamanında seçim yapılmasını istiyorum. Öyle koşullarda siyaset yapılıyor ki gündemi muhalefet belirliyor şu sıralar. Bir çok konu var her krizde üzülerek ifade ediyorum. Devletine milletine bağlı bir kültüren geliyorum. Yetersizlik o kadar ön plana görüyoruz ki yangınlar, seller, pandemi zamanında acziyete düşen bir durum görüldü. Bir gün kalktık sokağa çıkma yasak oldu bir gün sonra iptal edildi. Bunlar idari zafiyetleri ortaya çıkarttı. İdareye olan yönetime olan güven problemi ortaya çıktı. Bunun muhtemelen çözümü güven ortamı oluşması bunun çözümü için seçim ortamı çıkıyor” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.10.2021
16:34

İyi partide fetöcü yoktur. Var diye iddiya edenler resmi makamlara başvuru yapsınlar. Devletin yetkili makamları ortaya çıkarır. Aksi takdirde her gün iyi partide fetöcü var diye iftira atanlar ahlaksızlık yapıyor. İyi partide yer alan vatanseverler yıllarca fetullah cemaatiyle mücadele eden insanlardır. İyi parti geçmişteki partilerden hiç bir partinin uzantısı değildir. Demokrat Atatürkçü ve demokrasiye bağlı insanların kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilkelerini rehber edinmiş bir partidir. Türk Milleti iyi partiyi bağrına basmış ve millete umut olmuş bir partidir. Hızla büyümesinden rahatsız olanlar iftira etmeye devam ediyorlar. iftiralara rağmen İyi parti dimdik ayaktadır ve iktidar olacaktır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,84
iyiler
8.10.2021
09:46

MEYVA VEREN HERKESE FETOCU......FETO İÇİNİZE GİRMİŞ NE YAPSANIZ ÇIKARAMIYORSUNUZ.....İYİ PARTİ ÜLKÜCÜLERİN KURDUĞU BİR PARTİDİR....üLKÜCÜ NERDE OLURSA OLSUN FETOCU OLMAZ BUNU O KÜLEK KAFANIZA SOKUN.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,66
Duyarlı
7.10.2021
18:54

Evet adım adım hedefiniz Fetöyü ve Fetöcüleri Af etmek.Birde Demirtaş Akşener e son seçimde oy atmıştım Böyle bir pişmanlık olmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,88
HÜSEYİN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.