Kritik Maç Öncesi Başkan Kapoğlu'ndan Moral Yemeği

Kritik Maç Öncesi Başkan Kapoğlu'ndan Moral Yemeği

BITEXEN Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu teknik ekibe ve oyunculara Abant’ta doğanın içinde moral yemeği verdi.. BITEXEN Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu İskenderunspor maçı öncesi teknik ekibe ve oyunculara küçük bir konuşma yaptı. Kapoğlu  “son haftalarda yaptığınız mücadele ve iyi oyunun davam etmesini istiyorum ben ve yönetim kurulumuz sizlere güveniyoruz“dedi.

BITEXEN Düzcespor’un başarılı teknik adamı Yavuz İncedal ise yaptığı açıklamada mütevazi bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini söylerken yemek için Başkan Gökham Kapoğlu’a teşekkür etti. İncedal  böyle organizasyonların oyunculara büyük moral verdiğini söylerken İskenderunspor maçında  diğer maçlarda olduğu gibi oyun sistemimizde değişiklik olmayacak ifadelerine yer verdi.

DÜZCESPOR’DA SAKAT OYUNCULARIN SON HALİ

Bıtexen Düzcespor’da kritik maç öncesi iki sakat oyuncu bulunuyor. Sağ bek Erçin’in ilk yarıyı kapatırken kaleci Ersin’in ise tekrar doktor kontorlünden geçirileceği söylendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.11.2021
13:37

Düzcespor sitres yapmadan rahat oynayarak ekip ruhuyla herkes birbirini tamamlayıp topu çevirip rakibi koşturabilir atak sonlandırmayı becerebilirsek düzcespor bu maçı rahat geçer yeterki iyi hazırlansın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,28
İlyas hızel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.