Düzcespor Kritik Virajda

Düzcespor Kritik Virajda

TFF 3. Lig 2.Grup'ta temsilcimiz Bitexen Düzcespor'u bu hafta çok kritik bir karşıalaşma bekliyor. Ligde oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet alan ve sadece Bayrampaşa deplasmanında 0-0 berabere kalarak 19 puan toplayan kırmızı-lacivertli ekip 29 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. 

Rakip İskenderunspor ise 25 puanla 2. sırada yer alıyor. Akdeniz temsilcisi ligin ikinci haftasında aldığı Hacettepe yenilgisi sonrası çıkışa geçti. Üst üste 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen mavi-turunculu ekip bu süreçte 7 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Son hafta deplasmanda Yeşilyurt Belediye deplasmanında aldığı mağlubiyetle serisi sonlanan İskenderunspor, sahasında Düzcespor karşısında kazanarak zirve yarışına yeniden ortak olmak istiyor.

Teknik Direktörlüğü'nü Galatarasay'ı 2015-2016 yıllarında çalıştıran ve sarı kırmızılı ekiple Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası'nı kazanan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink'in yaptığı İskenderunspor sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken İskenderunspor'da kariyerinde üst liglerde oynamış pek çok oyuncu bulunurken özellikle Galatasaray'dan tanınan Aydın Yılmaz dikkat çekiyor. Emre Gemici attığı 9 golle takımın gol yükünü taşırken Osman Şahin'de 5 golle takımına katkı sağladı.

Düzcespor bu sezon deplasmanlarda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alırken 2 maçta sahadan mağlup ayrılırken son 3 deplasman maçında ise yenilgi görmedi. Rakip İskenderunspor ise sahasında oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Sahasında oynadığı son 4 maçı kazanan ve son 5 maçta yenilgi görmeyen Mavi turunculu ekip iç sahada tek yenilgisini 2. haftada almıştı. 

Kritik maç öncesinde Bitexen Düzcespor'da Kaleci Ersin ve sağbek Elçin sakatlıkları sebebiyle forma giyemiyecek. Son haftalarda attıkları goller ve yaptıkları asistlerle takımı sırtlayan 4 oyuncumuz Murat Gürbüzerol,Nevzat Aydın, Samet Eker ve Oğuzhan Erdoğan bu maçtada teknik direktör Yavuz İncedal'ın en büyük kozları olacak. 

Jan Olde Riekerink'in ekibinde ise bu sezon 12 maçta oynayan ön libero Murat Erdemir ve 13 maçın tamamında oynayan ve  4 golü bulunan sol kanat oyuncusu Emre Soy'un sakatlıkları sebebiyle oynaması beklenmiyor. 

İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda Pazar günü saat 12:00'da başlayacak olan ve taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen zorlu müsabakayı Bursa Bölgesi hakemlerinden Serkan Pınar yönetecek. 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.11.2021
11:20

Bileğinize ve beynimize kuvvet almadan gelmeyin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,12
Düzceli
26.11.2021
21:55

Maç İskenderun da önce ev sahibini yazında milletin kafasi karismasin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,25
Bak hele bi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.