2.Lige Veda Maçının Hakemi Açıklandı

2.Lige Veda Maçının Hakemi Açıklandı

2.Lige Veda Maçının Hakemi Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu liglerde hafta sonu oynanacak olan maçların hakemlerini dijital atama yöntemi ile belirledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre İskenderunspor Düzcespor maçını Diyarbakır bölgesi hakemi Lütfullah Aslan yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonun son maçları pazar günü oynanacak. 4 Mayıs  Cumartesi günü saat 15:00'te Kırıkhan İlçe Stadı'nda oynanacak olan maçta Lütfullah Aslan'ın yardımcılıklarını Gökhan Salduz ve Şükrü Çavcı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bedirhan Yiğitbaş.

Ligin son maçında kümede kalmak için kazanmaktan başka çaresi olmayan kırmızı lacivertli ekibe 3 puanda yetmeyecek. Düzcespor'un ligde kalması için kazanmanın yanında Sarıyer ve Belediye Derincespor'un kaybetmesini bekleyecek.  Sarıyer ligde 5 puanı bulunan Uşakspor ile Belediye Derincespor ise yine ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor ile oynayacak. Ligin dibinde yer alan 2 ekibin bu maçlarda kazanmasını bekleyecek olan Düzcespor'un kümede kalması için adeta bir mucize gerçekleşmesi gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.05.2024
19:16

Sen kendi göbeğini kendin kesmezsen işte böyle mucize beklersin…

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.