Düzcespor Kulübü Başkanı Kapoğlu’ndan Teşekkür

Düzcespor Kulübü Başkanı Kapoğlu’ndan Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde istifasının ardından görevine geri dönen Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu yazılı açıklamada bulundu. Başkan Kapoğlu açıklamasında “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Düzcespor’u hak ettiği yerlere taşımak ve 2. Lige yükselme hedefine ulaştırmak azim ve kararlılığı içinde olacağım” dedi. Kapoğlu ayrıca istifa sürecinde gösterilen desteklerden dolayıda teşekkürlerini iletti. 

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu gereken desteğin verilmediğini belirterek istifası vermişti. Başta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve STK temsilcilerinin destekleri sonrası yönetim kurulu tarafından istifası kabul edilmeyen Başkan Kapoğlu başkanlık görevine geri döndü. 

Bu kapsamda yazılı bir açıklamada bulunarak destek verenlere teşekkürlerini ileten Gökhan Kapoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kulübümüzün Kasım 2019 tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde delegelerin teveccühü neticesi oy birliği ile kulüp başkanlığına seçildim.

Başkanlık görevine seçildiğim günden itibaren Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımla birlikte Düzcespor’u hak ettiği yere getirmek ve bir üst lige çıkarmak öncelikli hedefimiz olmuştur.

Göreve başlar başlamaz kısa sürede kulübün eski borçlarını ödedik, sahamızda ve deplasmanlarda kötü tezahüratı önledik, kadınlarımızı ve çocuklarımızı tribünlere çekerek bu alanda Türkiye'de adından en çok söz edilen spor kulübü yaptık. Ardı ardına gelen başarılı sonuçlardan sonra şehrimizde futbola ilgi ve sevgiyi artırdık, bütün şehri Düzcespor etrafında birleştirmeyi başardık.

Geçen sezon pandemi sebebiyle liglerin iptal edilmesi sonucu masa başında alınan kararlarla play off dışı bırakılarak mağdur edildik.

"Beklediğimiz desteği bulamadığımız için istifa kararı aldım"

Yeni sezon öncesi ilk günkü heyecan ve azimle şampiyonluk parolası ile çalışmalara başladığımız bir süreçte, kulübümüze beklediğimiz desteği bulamayacağımız hissiyatıyla başkanlığı bırakma kararı aldım.

"Sorumluluğumu daha çok artıttı"

Kamuoyunun yakından takip ettiği 3 haftalık süreçte  bakanımız  sayın Faruk Özlü’nün girişimleri ile başlatılan görüşmelerin neticesinde sivil toplum kuruluşlarımızın, kanaat önderlerimizin ve özellikle taraftarlarımızın Düzcespor’a destek olacaklarına dair beyanları, futbolcu ve teknik heyetimizin şampiyonluğa olan inançları  beni hem onurlandırmış, hem de sorumluluğumu daha çok artırmıştır.

"Yönetim kurulu istifamı kabul etmedi"

Tüm bu olumlu gelişmelerin ışığında, Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantıda yarım kalan işimizi tamamlamak  ve Düzcesporumuzu bir üst lige çıkarmak için istifam kabul edilmemiş, başkanlık görevine devam etmem konusunda oy birliği ile karar alınmıştır.

"Hedefimiz Düzcespor'u 2. lige yükseltmek"

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Düzcespor’u hak ettiği yerlere taşımak ve 2. Lige yükselme hedefine ulaştırmak azim ve kararlılığı içinde olacağımı kamuoyuna bildirir, şahsıma  ve Düzcespor’a destek olan herkese gönülden teşekkür ederim.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.10.2020
17:10

Hedef 2. Lig başkan her zaman Düzcespor un Yanındayız Destekliyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,37
Sporcu
16.10.2020
16:37

Teknik ekip düzcesporun hedeflerine ulaştırmak için yeterli değil bu ekip Düzcesporu şampiyon yapamaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,41
Adil kara


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.