Destek Verilirse Şampiyonluk Gelecek

Destek Verilirse Şampiyonluk Gelecek

3.Lig 4. Grupta mücadele eden  Düzcespor, lig’in ilk yarısında 16 maçta 29 puan toplayarak 4. sırada yer aldı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kırmızı lacivertliler ara transfer döneminde yapılacak nokta transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor

Lig’in ilk yarısına pandemi koşulları nedeni ile istediği gibi başlayamayan Düzcespor 16 maç sonucunda 8 galibiyet 5 beraberlik ve  3 mağlubiyet ile 29 puan topladı.

İlk yarıyı 4.sırada bitiren kırmızı lacivertliler, oynamış olduğu 16 maçta rakip filelere 25 gol bırakırken, kendi kalesinde ise 18 gol gördü.

Düzcespor’da Yusuf Akyel 8 gol ile en fazla gol atan futbolcu olurken, Yusuf’u  7 gol ile  Ömer Faruk takip etti.  Pandemi süreci nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalan Düzcespor, bu süreçte kaybettiği puanları Lig’in 2. Yarısında telafi etmeyi hedefliyor.

DESTEK ZAMANI

Düzcespor, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak istiyor. Bunun için kulübün ek finansmana ihtiyacı bulunuyor.

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetimi, 6 milyon lirayı aşan borcunu ödeyerek, kulübü borcu olmayan birkaç kulüp arasına dahil etmeyi başardı.

Bazı mevkilere gerekli olan transferler yapıldığı takdirde, Düzcespor'un bu gruptan şampiyon olarak çıkması bekleniyor.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün girişimiyle Düzcespor'a finansal destek olabilmek için çalışma başlatıldı. Bu girişim amacına ulaştığı ve söz verilen finansman desteği sağlandığı takdirde, bu yıl şampiyonluk kupası Düzcespor'un olacak. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.