Düzce İsmi artık Spor Salonlarında Yok

Düzce İsmi artık Spor Salonlarında Yok

Düzce İsmi artık Spor Salonlarında Yok

Düzce’nin salon sporlarındaki  markası Düzce Belediyespor 2020-2021 sezonunda haklarını  Alya spor okullarına satmıştı. 2020-2021 sezonunda Global Connet Travel Düzce olarak Düzce ilini erkekler 1. Basketbol liginde temsil eden  takımın maçlarını protokolden kimse izlememiş, takım Düzce’den ilgi görmemişti. GCT Düzce kulüp başkanı Kadir Dağ ilgisizlik nedeniyle  2021-2022 sezonunda takımı Düzce’den başka bir ile alacağını açıklamıştı.

 

Global Connect Travel Düzce takımının Antalya iline taşınması kesinleşti. İlimizi erkekler 1. Basketbol liginde, ilimizi kadınlar 1. Basketbol liginde ve ilimizi erkekler 1. Voleybol liginde temsil eden 3 takım 2021-2022 sezonunda Antalya ili temsilcileri olacak.

 

ERKEK TAKIM AYNI TEKNİK KADRO İLE

Yeni  sezonda Antalya ili temsilcisi olan GCT Düzce’nin yeni smi önümüzdeki günlerde açıklanacak. Erkekler 1. Basketbol liginde oynayacak takımı yine sezonda da Fatih Elbaş çalıştıracak.

DÜZCE İLİ ARTIK SALON SPORLARINDA YOK

2021-2022 sezonunda ilimiz salon sporlarında 1. Ligde temsil edilmeyecek. Düzce’da basketbol ve voleybol sadece yerel düzeyde olacak.

KAYNAK DÜZCE DAMLA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.