İşte Düzcespor'un Teknik Ekibi

İşte Düzcespor'un Teknik Ekibi

İşte Düzcespor'un Teknik Ekibi

2021-2022 futbol sezonuna  şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Düzcespor’da Yavuz İncedal ve ekibi görev yapacak. İşte Yavuz İncedal ve teknik kadrosu.

YAVUZ İNCEDAL (Teknik Sorumlu)

1961 Konya doğumlu Yavuz İncedal  futbolcu olarak Yeni Ereğlispor, Konyaspor ve Bartınspor’da forma giydi. İncedal teknik direktör olarak sırasıyla Bartınspor, Mobellaspor, Aksarayspor, Tokatspor, Tarsus İdmanyurduspor, Aksarayspor, Çanakkale Dardanelspor, Şanlıufasspor, Eskişehirspor, Konyaspor,1922 Konyaspor, Elazığspor, Çanakkale Dardanelspor, Gümüşhanespor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Çorumspor, Darıca Gençlerbirlispor, Sakaryaspor, Kozanspor, Aydınspor. Nigde Anadoluspor, Nazillispor , Adıyaman 1954  ve Düzcespor takımlarında görev aldı.

DÜZCESPOR KARNESİ

Yavuz İncedal yönetiminde Düzcespor ligde şu sonuçları aldı.

68 Aksaray Belediyespor-Düzcespor: 2-2, Düzcespor-Bergama Belediyespor: 1-0, Modafenspor-Düzcespor: 2-1, Düzcespor-Kırıkkale Büyük Anadoluspor: 1-1, Play off 1. Turu: 68 Aksaray Belediyespor-Düzcespor: 1-2, Düzcespor-68 Aksaray Belediyespor: 0-3

YAVUZ İNCADAL’IN EKİBİ

RIFKI EKENLER (Yardımcı Antrenör)

 

1974 Konya doğumlu  Rıfkı Ekenler antrenör olarak  1922 Konyaspor (Alt yapıda),Erzurum Büyükşehir Belediyespor (Antrenör),Çorumspor (Antrenör),Darıca Gençlerbirlispor, Sakaryaspor, kozanspor, Aydınspor,Nigde Anadoluspor,Nazilli Belediyespor ve Adıyaman 1954 takımlarında görev aldı. Rıfkı Ekenler Yavuz İncedal ile birlikte Aydınspor, Nazillispor, Niğde Anadoluspor,B.B. Erzurumspor, Çorumspor,Adıyaman 1954 takımlarında birlikte  çalıştı.

CENGİZ TARIM (Kaleci Antrenörü)

1969 Niğde doğumlu Cengiz Tarım sırasıyla  Denizlispor,1922 Konyaspor,GASKİSPOR,Elazağspor, Çorumspor, İnegölspor, Konakspor, Çankırıspor, Erzurumspor, Darıca Gençlerbirlispor, Sakaryaspor, Niğde Anadoluspor, Nazilli Belediyespor ve Adıyaman 1954 takımlarında görev aldı.

Cengiz Tarım ,Yavuz İncedal ile birlikte Aydınspor, Nazillispor, B.Belediye Ezrumuspor, Elazığspor, darıca Gençlerbirlspor, Adıyaman 1954 takımlarında birlikte çalıştı.

TEVFİK AKOL (Kondüsyoner )

Burdur doğumlu Tevfik Akol futbolcu olarak Saraykökyspor, Samsun Kadıköyspor, Denizlispor,Serinhisarspor,Yelişköyspor, Acıpayamspor, Kuşadaspor  takımlarında futbol oynadı.  Malatya Yeşilyurt Belediyespor,Denizlispor U19 takımı,52 Orduspor,tirespor r takımlarında yardımcı antrenör ve Atletik Performans ve maç analizi antrenörü  olarak görev aldı


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.