İl Başkanı Keskin Süreci Anlattı

İl Başkanı Keskin Süreci Anlattı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, TFF’nin tepki çeken kararının ardından yapılan çalışmaları ve süreci anlattı.

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Gündem programının konuğu olan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Korona Virüs nedeni ile ertelenen 2. Lig ve 3. Lig müsabakalarının, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı ile oynatılmayacağı açıklanmasının ardından Düzcespor taraftarının hevesinin kırıldığı belirtti.

Gökhan Kapoğlu yönetimiyle birlikte eski ruhuna geri dönen Düzcespor Kulübü için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüğünü belirten İl Başkanı Keskin, bütün siyasi partilerin dışında bir Düzcelilik ruhuyla hep beraber Düzcespor’a sahip çıkılması gerektiğin vurguladı.

“Hevesimiz kursağımızda kaldı”

“Tam böyle bir heyecana kapıldık hevesimiz kursağımızda kaldı” diyen İl Başkanı Keskin şunları söyledi:

“Ben siyaset yapıyorum yıllardır. Hatta ben Düzcespor’un küme düştüğü maçta kafamıza sandalye de yedim.  Biz o günleri de gördük ama son yıllarda Düzcespor’a bir heyecan geldi. 1 senedir Düzceliler Düzcespor’u benimsedi. Yeni bir yönetim geldi bununla birlikte başarılar elde edilmeye başlandı. Tam böyle bir heyecana kapıldık hevesimiz kursağımızda kaldı. Korona Virüs bilmem ne derken hevesimiz kursağımızda kaldı. Burada Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar bizi üzdü. Bana bazı gazeteci “Düzcespor’a sahip çık” diyorlar. Mikrofonu alıpta Düzcespor’un yanındayız demek benim işime gelmiyor açıkçası. İnsana sorarlar, Düzcespor için ne yaptın.”

“Önümüzdeki sene bunun hırsını çıkartırız”

TFF’nin yaptığı açıklama sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüştüğünü ifade eden İl Başkanı Keskin, son olarak şunları söyledi:

“Gençlik Spor Bakanı Düzce’deki yatırımlarla alakalı beni aradı. Bakana dedim ki Sayın bakanım bizim derdimiz var. Bizim derdimiz Düzcespor. Biz bir maç daha oynasak Play-Off’a gideceğiz. O kadar çok emeğimiz var ki. Bütün Düzce’nin gözü kulağı futbol federasyonunun alacağı kararda. Allah rızası için ne yapmamız gerekiyorsa yapalım dedim. Ben Düzcespor için bunu yaptım. Ondan sonra çıktım biz Düzcespor’un yanındayız. Ben Gençlik ve Spor Bakanımızla görüştüm dedim. Evet burada bir haksızlığa uğradık. İnşallah bu olaylar bizim safları daha çok sıklaştıracağımız günler olacak inşallah. Önümüzdeki sene bütün bunun hırsını çıkartırız. İnşallah çok farklı bir şekilde bir üst lige adımızı yazdırırız. Siyasetçi olarak bunu yapabilirdim. En yetkili isimle bu konu hakkında görüştüm. Bundan da ders alıp hatalarımızı, eksiklerimizi, bütün siyasi partilerin dışında bir Düzcelilik ruhuyla hep beraber Düzcespor’a sahip çıkmamamız gerektiğinin altını çizelim bir daha.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.