Yeni Milliler Düzce'den Yetişecek

Yeni Milliler Düzce'den Yetişecek

Futbol federasyonu Türkiye kadınlar 3. Liginde il’imizi temsil eden Düzce kadın futbol kulübü çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Bünyesinde 58 kadın futbolcu barındıran ,kulüp bayram sonrasında yapacağı kongre ile Eski Baro başkanı Azade Ay ,başkanlığında yeni bir yönetim ve kulübe üye olan futbol severler ile birlikte ekim ayında  başlaması beklenen sezona güçlü bir şekilde girmenin hesaplarını yapıyor.

Sezonun ilk antreman maçını Bursa Panayırspor ile yan sahada yapan Düzce Kadın futbol takımı ,sezonun ilk antreman maçı olmasına rağmen genç kadın futbolcular başarılı bir maç çıkardılar. Bünyesinden kadın milli takımına sporcularda veren Düzce kadın futbol takımının en büyük destekçileri olan aileleri de  antreman maçında tribündeki yerlerini aldılar..Sahadaki çocuklarını veya yakınlarını da desteklediler.

Düzce kadın futbol takımı teknik direktörü Ahmet Kara  ,çalışmalara yeni başladıklarını, futbolcularının  çalışmalardaki istekli ve arzulu olmalarından memnun olduğunu belirterek “lig başarılı olacağımızın inancını taşıyoruz.

Bizim takımımız milli takıma futbolcu vermiş bulunmakta buda bayan futbolcularımızın daha hırslı olmalarını ve gelecek için umut taşımalarını sağlıyor.Ligde de Düzce’mizin adını başarı ile temsil edeceğiz.ve yeni milli sporcularımızı çıkarmanın da çabası içinde olacağız.”dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.